Startup Ecosystem COVID-19 Resource Hub

Projektet vil hjælpe digitale startups styrket igennem Corona-krisen ved at videreudvikle en digital rådgivningsplatform med hjælp og rådgivning.

Danmark har et stærkt iværksættermiljø, og især tech-segmentet har i de seneste år taget fart. De små innovative startups er dog særligt udsatte i deres opstartsfase, og Corona-krisen har fået mange til at kæmpe med manglende kapital, mistet kontrakter og fraværende medarbejdere. I maj 2020 blev en ny platform etableret med henblik på at tilbyde hjælp og rådgivning til de udsatte virksomheder. DEtte projekt skal sikre en opskalering, så endnu flere kan få gavn af de services og tilbud, der indgår som en del af platformen.

Platformen C-19 Resource Hub er en ”one-stop-shop” løsning, som skal skabe et stærkt netværk af partnerskaber. Platformen består af en lang række ressourcer, herunder 12000 tech-sektor ledere, som udgør Global Tech Advocates samt advokatfirmaer, kommunikationsbureauer og Digital Hub Danmark, der tilsammen tilbyder skræddersyet rådgivningsforløb til de kriseramte virksomheder. Platformen udvikler løbende events, podcats og webinar og har desuden en live chatfunktion med mulighed for direkte sparring. Det indgår derudover i et rådgivningspartnerskab med et andet af Industriens Fonds projekter MODCORONA.

Projektet vil nu opskalere platformen og udvide deres rådgivnings- og mentorordninger, tiltrække flere investorer ved at trække på det globale netværk og booste deres synlighed.

Platformen er et led i en større ambitionen om at gøre Danmark til en ledende global tech-hub og skal bidrag til et stærkt dansk økosystem af innovative iværksættere, som på sigt skal øge beskæftigelsen, vækste eksporten og styrke konkurrenceevnen i Danmark.

Projektet henvender sig til danske digitale/tech iværksættere og startups, som er udfordret af krisen og ønsker hjælp til at vækste i Danmark så vel som internationalt.
 

 

 

PROJEKTET

Projektnavn:
Startup Ecosystem COVID-19 Resource Hub

Projektejer:
Tech Nordic Advocates (TNA)

Tid:
2020-2021

Støttet med:
650.000 kr.

Hjemmeside:
Besøg projektet her

PROJEKTPARTNERE

Projektet udføres af Tech Nordic Advocates i samarbejde med en række aktører:

TEMAINDKALDELSE 

Projektet er skabt i kølvandet på Industriens Fonds coronaindsats Styrket gennem Krisen – en del af genstartNU.dk.

KONTAKT

Projektansvarlig 
Stine Bosse
Bestyrelsesformand
21232425

Projektleder
Jeanette Carlsson
Administrerende Direktør
Tech Nordic Advocates
51278978
jeanette@technordicadvocates.org

Projektansvarlig Industriens Fond:
Morten Mommsen
Projektleder
33 37 62 09
mm@industriensfond.dk