Face to face: Salgsmødet flytter online

Afsluttet
Internationalisering

Nyt projekt skal gøre danske virksomheder bedre til udnytte digitale møder med udenlandske kunder. I første omgang fokuserer projektet på Danmarks største eksportmarked, Tyskland.

Projektets topprioriteter

  1. Inspirere nye tilgange til eksportsalg.

  2. Øge virksomhedernes digitale salgskompetencer.

  3. Styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne.

Nytænkning midt i corona

COVID-19 pandemien har haft massive konsekvenser for dansk eksport og udfordret, hvordan mange virksomheder genererer leads og salg. Men situationen har også givet anledning til nytænkning i en tid, hvor det fysiske møde er under pres.

Iværksat i 2020 på baggrund af corona-situationen har projektet Fra Fax til virtuelle møder haft til formål at styrke SMV’ers anvendelse af onlinemøder som et salgsfremmende værktøj overfor tyske kunder. Projektet gennemførte i sit første år både markedsføringsanalyser, workshops og rådgivningsforløb, ligesom der blev udviklet konkrete værktøjer og best practice-teknikker til digital mødeafholdelse.

Projektet fortsætter

Grundet projektets positive resultater, ydede fonden en merbevilling i 2021, som skal sikre en endnu større forankring blandt SMV’erne i Danmark. Dette vil blandt andet ske gennem en ny række workshops og webinarer. Derudover videreudvikles projektets videns-univers med guides, cases og videoer omkring digitale salgsstrategier.

Projektet henvender sig til små og mellemstore virksomheder med eksport til Tyskland, samt deres danske eksportsælgere og marketingmedarbejdere.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Fra Fax til virtuelle møder

Projektejer:
Danish Export Association

Periode:
2020-2022

Støttet med:
2020-2021: 1,8 mio. kr.
2021-2022: 2,5 mio. kr.

PROJEKTPARTNERE

Projektet udføres af Danish Export Association

TEMAINDKALDELSE

Projektet er skabt i kølvandet på Industriens Fonds coronaindsats Styrket gennem Krisen – en del af genstartNU.dk.

KONTAKT

Projektejer:
Anette Galskjøt
CEO
25 35 23 64
asg@danishexport.dk

Projektansvarlig
Pernille Vildsted Nielsen
Project Consultant
6020 8579
pen@danishexport.dk

Kontakt

Brian Christensen

Projektleder

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.