Digitalisering og banebrydende forretningsmodeller skal ud over stepperne

Afsluttet
Iværksætteri

Projektet satte fokus på digitalisering og disruptive forretningsmodeller i nystartede virksomheder.

Digital Growth Path ville etablere et nyt uddannelsesspor for ambitiøse vækstiværksættere. Det nye uddannelsesforløb skulle have fokus på digitalisering og disruptive forretningsmodeller i forbindelse med etablering og vækst af virksomheder, da der her lå et stort potentiale. 

Ud over gennemførelsen af en række praktiske aktiviteter, udvikler projektet også en virtuel platform, der skulle skabe adgang til programmet for studerende og vækstiværksættere placeret uden for Copenhagen School of Entrepreneurships fysiske lokaler på Frederiksberg.

Hensigten var, at det nye projekt blev indlejret som et fremtidigt uddannelsesspor i acceleratorforløbet Go Grow, der er et progressivt vækstprogram for ambitiøse studerende og iværksættere. Go Grow blev i 2013 iværksat i kølvandet på Industriens Fonds temaindkaldelse om flere danske iværksættere – og blev udbygget med et uddannelsesspor med fokus på elementerne inden for Industry 4.0 og de moderne produktionsteknologier.

Projektet er nu afsluttet og erfaringer og resultater kan læses i projektets afsluttende rapport.

METODE

Projektet gennemførte i alt fire uddannelsesforløb af fire måneder fordelt på fem moduler over en 2-årig periode med deltagelse af 80 virksomheder.

Hvert modul adresserede et emne af relevans for danske vækstvirksomheder. Udvalgte moduler og aktiviteter suppleres med et digitalt fokus, og deltagerne blev nedsat i såkaldte vækstgrupper, hvor de fik mulighed for at drøfte deres læring og erfaringer. 

EFFEKT

Projektets forventning var, at det nye fokus i vækstprogrammet i højere grad var med til at omfavne digitale teknologier, hvor viden om internationale tendenser, transformationsvækst, metoder og værktøjer til vækstiværksætteri blev testet, videreudviklet og ikke mindst anvendet i praksis i de ambitiøse virksomheder. 

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Digital Growth Path

Projektejer:
Copenhagen School of Entrepreneurship

Periode:
2017-2019

Støttet med:
3,0 mio. kroner

GO GROW

Projektet Go Grow udspringer af temaindkaldelsen ”Flere Vækstiværksættere”, som Industriens Fond gennemførte i 2013, og er et inkubationsforløb, der har til formål at fremme erfaringsudveksling og netværk mellem universiteter og det entreprenante miljø. Læs mere om projektet, temaindkaldelsen, samt tidligere temaindkaldelser nedenfor.
  • Læs mere om Go Grow
  • Temaindkaldelser

Booklet

Digital Growth Path har udgivet en booklet, hvor der kan læses om projektets cases og erfaringer.

  • Læs booklet

AFSLUTTENDE RAPPORT

Projektet er afsluttet, og erfaringer og resultater er samlet i en afsluttende rapport. Rapporten kan læses nedenfor.

  • Læs den afsluttende rapport

KONTAKT

Projektansvarlig:
Andreas Aasted Gjede
Director
Telefon: 41852034
Mail: ag.edu@cbs.dk

Kontakt

Nanna Nyholm

Projektleder

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.