Copenhagen150

Afsluttet
Nye teknologier

Projektet vil videreudvikle den danske Techfestival, der finder sted 5-7. september, med et særskilt tænketank arrangement Copenhagen150. Arrangementet vil samle 150 internationale tech-eksperter, frontløbere, virksomheder og beslutningstagere til en 48 timers session, hvor der skal drøftes retningslinjer for den teknologiske udvikling. 

Techfestival er et af Nordens førende teknologi-arrangement med over 16.000 deltagere, som sætter dagsordenen for fremtidens teknologi-lederskab, ansvarlighed og digital transformation. Eventen har til hensigt at skabe strategiske alliancer og impact på tværs af økosystemet af offentlige institutioner, private virksomheder, startups og forskning.

Under festivalen vil projektet afholde eventen Copenhagen150, som samler 150 digitale frontløbere, teknologi-ledere, iværksætter og beslutningstagere til at dele viden om, hvordan vi fastholder det menneskelige fokus i den teknologiske udvikling.

Festivalen skal være med til at markedsføre det danske teknologimiljø overfor udvalgte tech hubs rundt om i verden. Projektet tager afsæt i pilotprojektet ved samme navn, som i 2017 og 2018 har opnået gode resultater og international anerkendelse.

Projektet udføres af alene af Techfestival.

Målgruppen er internationale digitale frontløbere, iværksættere, beslutningstagere samt de danske virksomheder og innovationsmiljøer, som kan drage nytte at samarbejde med disse.

Projektet har til hensigt at fremvise Danmark som førende inden for ansvarlig teknologisk innovation ved at samle global ekspertviden fra 150 frontløbere for bl.a. at kunne tiltrække talenter, brande Danmark som et godt iværksætterland og give kvalificerede input til dansk industri.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Copenhagen150

Projektejer:
Techfestival

Periode:
2019-2019

Støttet med:
200.000 kr.

KONTAKT

Kontaktperson
Marie Louise Gørvild
Adm. direktør
marie@techfestival.co

Kontakt

Morten Mommsen

Projektleder

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.