Webinar: Women in Cyber Security

Deltag i webinaret og bliv en del af det danske netværk af kvinder inden for cybersikkerhed.

Dato: 2. april og 7. maj 2024
Tid: 16:00 – 17:30
Sted: Online

Velkommen til et unikt fællesskab af frygtløse kvinder inden for cybersikkerhed i Danmark!

Netværket er et levende og uformelt fællesskab, der er dedikeret til at styrke unge fagfolk, der er ivrige efter at forfølge en karriere inden for et spændende område som cybersikkerhed.

Netværket er bygget på troen på, at vi, ved at samles, kan skabe et støttende miljø, hvor kvinder kan trives, lære og inspirere hinanden.

Er du nysgerrig efter at vide mere om netværket?

Den 2. april og den 7. maj holder vi vores online Community Events. Og du er selvfølgelig inviteret!

Vi ser frem til at hænge ud med en divers gruppe af kvinder, der er interesserede i og nysgerrige på cybersikkerhed.

Arrangementet er en del af CyberSkills og er derfor åbent for alle kvinder med interesse for området – så uanset om du er studerende, nyuddannet eller har erhvervserfaring, så er du meget velkommen!

Vores hovedmål er at inspirere dig til din rejse ind i cybersikkerhedsindustrien, uanset om du er interesseret i de tekniske aspekter, i governance, i risikomodeller, i det mere administrative og rapporterende eller i noget helt andet. Cybersikkerhed handler jo om mange ting!

På webinarerne sætter vi kvindelige rollemodeller fra branchen i højsædet og lader dem dele deres erfaringer med at arbejde med cybersikkerhed.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.