Vejen til indiske smart cities

Ny rapport skal hjælpe danske virksomheder med at eksportere Smart City-løsninger til Indien.

Der er store eksportmuligheder for danske virksomheder i store vækstøkonomier som eksempelvis Indien. Landet efterspørger specifikt produkter og løsninger inden Smart City-løsninger, som kan leveres af danske virksomheder. Dette er i kølvandet på det ambitiøse byudviklingsprogram kaldet ”100 Smart Cities”, som de indiske myndigheder gennemfører i disse år.

Projektet Gateway to India’s Smart Cities har haft til formål at hjælpe danske virksomheder til at opbygge kapacitet til at indgå i udbudsprocesser under det indiske byudviklingsprogram. 
 

praksis guide

Projektet har gennem det sidste år afholdt virksomhedsforløb med 39 danske SMV’er og 5 indiske virksomheder. På baggrund af disse forløb har projektet udviklet en model, der kan overføres til andre danske virksomheder, der ønsker hjælp til at indtrænge det indiske marked inden for Smart City-løsninger.

Modellen kan findes i en praksis guide, som projektet har udgivet, som er baseret på projektets erfaringer og resultater. Guiden kan tjene som et værdifuldt værktøj for danske virksomheder til at forstå de store eksportmuligheder i Indien samt hvilke strategiske beslutninger, der kan styrke virksomheden til at indgå i et udbud i Indien. Rapporten kan læses nedenfor. 

Projekt data

om projektet

Projektet skal styrke danske virksomheder til at eksportere smart city-løsninger til Indien. Læs mere om projektet her på hjemmesiden.

rapport

Rapporten præsenterer projektets erfaringer og resultater og kan læses nedenfor.

BESØG PARTNERNE

Projektet udføres af Asia House i samarbejde med Innovation Centre Denmark i Indien og rådgivningsvirksomheden Quercus Group. Besøg partnerne her:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.