Startskud affyret for Founders of Tomorrow

60 ambitiøse deltagere udgør deltagerfeltet i dette års version af Founders of Tomorrow.

Siden 2014 har Industriens Fond støttet idé- og udviklingsforløbet Danske Idéer. I år er barren og ambitionsniveauet hævet og det har haft en håndfuld følgevirkninger. Nyt navn, flere deltagere fra flere forskellige lande og mere fokus på udviklingen af nye virksomheder. Således er Danske Idéer blevet til Founders of Tomorrow og i dag tog 60 potentielle iværksættere hul på dette års forløb.
 

Også indholdet er nyt

Founders of Tomorrow indledtes i dag og deltagerne har dermed taget hul på en uge med masser af teknologi på skoleskemaet. Blockchain, kvantecomputere, biotek, kunstig intelligens, robotter, digital produktion, additiv fremstilling, syntetisk biologi og meget andet.

Men også mange andre temaer har fundet vej til agendaen for ugen. Med fokus på iværksætteri og innovation præsenteres deltagerne også for nye skaleringsmetoder, det globale tankesæt, værktøjer til at nå fra idé til eksekvering og nye mål, samt inspiration til at tænke stort fra starten af.
 

Nyt skal også være godt

Founders of Tomorrow har – ud over det teknologiske sigte – også fokus på kritisk tænkning og etik. Det, kombineret med et fokus på de sytten verdensmål skal gøre de 60 deltagere i stand til, at udvikle og udtænke produkter og løsninger, der kan være med til at hjælpe kloden på vej mod at nå verdensmålene.
 

Vinderen skal vælge en vej at gå

De 60 deltagere kommer i løbet af ugen til at stå overfor en række opgaver. Disse opgaver løses i fællesskab, i grupper eller individuelt. Fredag kan der således kåres en vinder, når juryen, deltagerne og pointsystemet har talt.

Den endelige vinder fejres fredag aften. Hun eller han skal vælge mellem fire forskellige præmier. Enten et 5-ugers ophold på Draper University, en tur på Sino Track i Beijing, 14 dage i The Silicon Savannah i Nairobi eller en omgang SXSW i Austin, Texas.

Projekt data

Projektet

Founders of Tomorrow bygger ovenpå Danske Idéer, som Industriens Fond og DareDisrupt har afholdt gennem en årrække.

Hjemmeside

Der kan læses meget mere om Founders of Tomorrow på projektets hjemmeside.

Følg med

Hele ugen kan der følges med i Founders of Tomorrow. Det kan gøres via direkte udsendelser fra selve arrangementet eller via opdateringer på Twitter.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.