Projektleder til Industriens Fonds cybersikkerheds-indsats

Industriens Fond søger en udviklingsorienteret og kommunikationsstærk projektleder til Fondens program for cybersikkerhed. 

Industriens Fond er en privat, uafhængig fond. Formålet med fondens uddelinger og aktiviteter er særligt at give danske virksomheder viden, indsigt og redskaber til at forbedre konkurrenceevnen. Herved øges værdiskabelsen til gavn for Danmark og dansk erhvervsliv.
 

Stillingen

Vi forventer forståelse for digitalisering og nye teknologier samt en nytænkende tilgang til problemløsning. Erfaring med interessenthåndtering og arbejdet med eller i dansk erhvervsliv vil være en fordel. 

Vi forventer, at du har solid projektledererfaring samt forståelse for digitalisering og nye teknologier, herunder de muligheder og udfordringer som følger med for dansk erhvervsliv. Har du kendskab til feltet cybersikkerhed vil det være en fordel. Vi forventer, at du har erfaring med opgaver af kommunikativ karakter fx udvikling og afholdelse af events, udarbejdelse af kronikker og brug af SoMe, og du må gerne have en nytænkende tilgang i forhold til at skabe løsninger og samarbejder, der kan hjælpe dansk erhvervsliv.

Der er tale om en stilling, hvor du vil indgå i Fondens gruppe af projektledere, men primært i et lille team, som har ansvaret for at udvikle og understøtte Fondens Cyberprogram. Programmet har til formål at styrke cybersikkerheden i små og mellemstore virksomheder samt fremme, at cybersikkerhed bliver et særligt konkurrenceparameter for danske produkter og løsninger.

Efter godt 2 år står programmet overfor at skulle skabe endnu større effekt af igangværende og kommende projekter samt udbrede kendskabet i omverdenen yderligere til programmet. Derfor har vi behov for en ny kollega, som er en proaktiv og drivende projektleder for en række af vores nuværende og kommende cyberprojekter, hvilket også indebærer opgaver af mere projektadministrativ karakter.

Derudover vil du få en vigtig rolle i at styrke kommunikationsindsatsen omkring arbejdet og gerne være nytænkende i forhold til, hvilke virkemidler og kanaler der bør tages i brug for bedst at nå ud og skabe forandring i målgruppen. I den forbindelse er evnen til interessenthåndtering og relationsopbygning væsentlig.

Vores nye kollega vil således blive en del af Fondens samlede sekretariat, der er placeret i København. Potentielt vil man også deltage i andre af Fondens initiativer og opgaver inden for andre uddelingsområder, såfremt det konkret giver mening.
 

Om dig

Vi forventer en kollega, der har en akademisk uddannelse og kan tænke strategisk og nytænkende. Du har ca. 5-10 års erhvervserfaring, herunder nogle års projektledererfaring i bagagen. Vi ser gerne at du har erfaring fra arbejde i eller med dansk erhvervsliv. Du har politisk tæft, er god til at bygge relationer og trives med, at der ikke er en manual eller en facitliste til alle opgaver. Du er i stand til at arbejde selvstændigt, at udvise initiativ og kommunikere klart både skriftligt og mundtligt. Du er samtidig grundig, kan overholde deadlines og søger kollegers sparring, når du har brug for det.

Du ønsker at gøre en forskel for dansk konkurrenceevne. Du har et godt humør og kan indgå positivt i et mindre sekretariat. Du trives godt med såvel det akademiske miljø, som blandt organisationer og i erhvervslivet.
 

Formalia

Send din ansøgning og CV via Jobindex linket her. Ansøgningsfristen er den 25. januar kl. 12.00, men ansøgninger læses løbende.

Ønsker du mere information om stillingen, er du velkommen til på e-mail at kontakte udviklingschef Charlotte Kjeldsen Krarup (ckk@industriensfond.dk) eller projektleder for Cyberprogrammet Malene Stidsen (ms@industriensfond.dk), så vender vi tilbage til dig.

Projekt data

ANSØGNINGSFRIST

Ansøgningsfristen er den 25. januar kl. 12.00. Se stillingsopslaget og ansøg via følgende link.

Cyberindsatsen

Læs meget mere om Fondens indsats inden for cybersikkerhed.

Arbejdssted

Industriens Fonds sekretariat holder til på Frederiksgade i København.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.