Øg indtjeningen med Supply Chain Innovation

Projektet Supply Chain Innovationer er nået til vejs ende. Det har kastet en række konkrete værktøjer af sig.

Sammen med Syddansk Universitet har Industriens Fond gennemført projektet Supply Chain Innovationer. Nu lanceres en samling af værktøjer, der kan forbedre konkurrenceevne og indtjening i danske industrivirksomheder.

Værktøjssamlingen har til formål at belyse, hvordan danske virksomheder kan arbejde med supply chain innovation gennem brug af en række letanvendelige værktøjer.

Værktøjerne skal ses, som en struktureret tilgang til at afdække nuværende praksis på en række faglige områder og med afsæt heri at søge efter forbedringer. Værktøjerne kan opfattes som komplimentære til allerede etablerede værktøjer eller igangværende processer.

På projektets hjemmeside findes der case-fortællinger på video, som viser hvorledes arbejdet med supply chain innovationer har båret frugt for to konkrete virksomheder.

Derudover findes også hovedrapport, værktøjsrapport, video-introduktioner, samt naturligvis de konkrete værktøjer.

Projekt data

projektet

Se video-intro, rapporter, værktøjer og video-cases på projektets hjemmeside.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.