Nyt projekt om bedre projekter

Ny metode til projektarbejde skal føre til bedre projektresultater i danske virksomheder – på den halve tid.

Hvert år bruger danske virksomheder milliarder af kroner på at få gamle og nye projekter til at skabe innovation og effekt. Projekterne kan samlet set øge Danmarks konkurrenceevne markant og bidrage til fremtidens arbejdspladser, nye produkter og vækst. Men alt for mange projekter løber ud i sandet.

Det skal forbedres gennem Project Half Double, der vil udvikle og definere en ny metode, der skal halvere den tid der bruges på et projekt, og samtidigt fordoble projektets effekt.

Ved at gentænke topledelsens rolle, gøre op med kontraktstyringsparadigmet og sætte nye øjne på projektledelse som disciplin, skal Project Half Double gennem en række pilotforløb arbejde med bedre håndtering af projektarbejde i danske virksomheder.

Project Half Double skydes officielt i gang med et kick-off-arrangement den 17. juni og projektet forventes at vare i cirka halvandet år.

Projekt data

Project Half Double

Project Half Double skal forbedre arbejdet med projekter i danske virksomheder. Læs mere om projektet her.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.