Nyt hus i New York

Mandag åbnede House of Green i New York. Ligesom den danske pendant i København, skal huset være et udstillingsvindue for danske cleantech-løsninger.

Den officielle åbning af House of Green i New York er blevet afholdt i Danish Cleantech Hub. De centralt beliggende lokaler i den amerikanske storby skal vise danske cleantech-løsninger frem for et globalt publikum.

På den måde er House of Green i New York den naturlige vej at gå i kølvandet på opførelsen af House of Green i København, der ligger et stenkast fra Rådhuspladsen.

Udover New Yorks bystyre, så har flere lande, regeringer og virksomheder verden over, fået øjnene op for de danske løsninger og produkter indenfor energi, vand, varme og industri. Tanken om, holdbarhed, klimavenlighed og bæredygtighed vinder mere og mere frem over hele kloden og i den forbindelse har Industriens Fond gerne villet bistå de danske virksomheder i at vise sig frem for potentielle handels- og samarbejdspartnere.

Det gøres på fineste vis i et univers som det der findes i House of Green – både i København og i New York.

Ligesom ved åbningen af House of Green her til lands, så var det Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik, der førte an, da huset i New York skulle åbnes. Her på Industriens Fonds hjemmeside, kan du læse mere om tankerne bag House of Green.

Projekt data

House of green

Læs mere om projektet House of Green her på hjemmesiden.

Læs mere

Ved at benytte linket nedenfor, kan hjemmesiden for House of Green i København besøges. Ligeledes kan du læse om den nye udstilling i New York.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret om seneste nyt fra Industriens Fond.