Ny ansøgningsrunde til Danish Tech Challenge

Der er åbnet op for ansøgning til acceleratorforløbet Danish Tech Challenge og konkurrencen om at vinde Industriens Fonds Iværksætterpris.

Danish Tech Challenge 2014 blev afsluttet med en finale i Valby og uddelingen af Industriens Fonds Iværksætterpris til virksomheden Nordic Power Converters.

Nu åbnes der op for ansøgning til 2015-versionen af Danish Tech Challenge og alle ansøgninger skal være udfyldt inden den 31. maj 2015.

Danish Tech Challenge er et acceleratorforløb som specifikt er udarbejdet med fokus på hardware-iværksættere. Med geografisk hjemsted på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), får de deltagende virksomheder en helt unik adgang til viden og faciliteter som kan være med til at fremme forretningen.

 Ansøgning sker via projektets hjemmeside. Her kan man læse om følgende:

Projekt data

Om projektet

Læs mere om Danish Tech Challenge ved at benytte linket nedenfor.

Temaindkaldelse

Danish Tech Challenge udspringer af en temaindkaldelse om “Flere Vækstiværksættere”, som Industriens Fond afholdt i 2013. Via linket nedenfor, kan man læse mere om tidligere temaindkaldelser i Industriens Fond.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.