Nomineringsrunde for Index Award 2021 er startet

INDEX: Design to Improve Life har netop åbnet op for nye nomineringer med en forventning om at slå sidste års rekord på 1819 ansøgninger.

Årets kategorier er Body, Home, Work, Play & Learning og Community, der efterspørger visionære designløsninger, som skal optimere fysisk og metal sundhed, hjemmemiljøet, arbejdspladsen, det offentlige rum samt læring og leg.

Baren for årets håbefulde kandidater er sat ekstra højt med blik på sidste år seks vindere, som brillerede inden for 3D print på Mars, madspil i fiskeindustrien, reduktion af vandforbrug og bio-pigmentering af tekstiler, udvikling af CO2 neutrale fødevarer og endeligt innovation af gamer-teknologi til handikappede.

INDEX: har siden 2005, hvor den første INDEX: Award blev afholdt, indsamlet mere end 6.000 cases om bæredygtige designløsninger fra hele verden. Således råder organisationen over verdens største arkiv af løsninger, der specifikt fokuserer på bæredygtighed.

Med en fireårig støtte på 16 mio. fra Industriens Fond sigtes der fortsat efter at flytte The Index Project og den tilhørende Index Award i retning mod endnu større impact og endnu mere fokus på bæredygtighed og de 17 verdensmål.

Projekt data

PROJEKTET

Index Award uddeles som led i The Index Project. Læs meget mere om projektet og dets ambitioner her.

MERE IMPACT

Med støtten fra Industriens Fond skal The Index Project yderlige øge sin impact på dansk erhvervsliv. Det gøres blandt andet gennem uddannelse og investeringer – og fokus er især på de 17 verdensmål. Læs mere her.

Følg med

INDEX: Design to improve life opdaterer løbende sin Twitter-profil. Den findes her:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.