Medvind til mere samarbejde

Sammen med forskere og den danske vindindustri har Industriens Fond udgivet en ny rapport, der blandt andet sætter fokus på mere samarbejde på tværs.

Den danske vindindustri er verdensledende. Men verden omkring os står ikke stille og konkurrencen udefra er skarp og tiltagende. Samtidigt er det internationale marked for vindmøller og vindløsninger i hastig vækst. Der er således tale om et interessant marked, hvor en førerposition med fordel kan bevares eller udvides.
 

Hvad skal der til?

Et fælles tiltag fra DTU, Vindindustrien og Industriens Fond er nu mundet ud i rapporten ”Vindindustriens Vækstlag”, med undertitlen ”sådan kan forskning og tværgående samarbejde understøtte potentialet hos leverandørerne til den danske vindkraftindustri”.

I rapporten beskrives hvorledes et større samarbejde  omkring teknologiudvikling og innovation kan stables på benene, og derudover kommer rapporten også med anbefalinger til, hvorledes danske underleverandører kan spille en større rolle fremadrettet.

Projekt data

Om projektet

Projektet der ligger bag udgivelsen af rapporten hedder “Underleverandører i Vindindustrien”. Læs mere nedenfor:

Læs rapporten

Den nye rapport om udviklingsmuligheder i vindindustrien er udgivet i samarbejde med DTU og Vindindustrien. Hele rapporten kan læses her:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.