Kortlægning af Cleantech

Fremtidens grønne arbejdsmarked.

Fremtidens grønne arbejdsmarked.

Danmark er et foregangsland inden for cleantech og bæredygtighed. Med projektet Netsights skal indsatser fra hele landet kortlægges og koordineres.

Danske løsninger inden for grøn energi, bæredygtige tiltag og genanvendelige produkter og materialer er kendte vidt og bredt. Og rundt omkring i Danmark iværksættes der næsten hver dag nye udviklingsprojekter og initiativer, der skal gøre de danske løsninger endnu bedre i fremtiden.

Men der mangler et overblik over de mange tiltag, de mange aktører og de mange institutioner og virksomheder, som er involverede.

Det skal projektet Netsights råde bod på. Ved at skabe et dynamisk og digitalt kort over indsatser, virksomheder og øvrige aktører og aktiviteter inden for genbrug, teknologi og bæredygtighed, kan fremtidige projekter og tiltag hurtigere finde vej til de rette partnerskaber, fagpersoner og testfaciliteter.
 

Værktøjet præsenteres

Projektet Netsights udspringer af den temaindkaldelse om bæredygtig produktion, som Industriens Fond afholdte i 2014. Nu, nærmere bestemt den 25. oktober, byder Danmarks Tekniske Universitet inden for til en formiddag hvor projektets resultater og værktøjer præsenteres.

 • 10:30
  Kort baggrundsfortælling om projektet, samt resultater, cases og læring.
   
 • 11:00
  Hvordan kan du udnytte Netsights-værktøjerne?
   
 • 11:30
  Spørgetid, værktøjsbrug i praksis og slutteligt lidt let at spise.

Netsights er et samarbejde mellem Industriens Fond, Danmarks Tekniske Universitet, State of Green og CLEAN. På dagen vil det først og fremmest være DTU-forskere, der præsenterer værktøjer og resultater.
 

Tilmelding

Hele lanceringen af resultater og værktøj kommer til at foregå i DTU Skylab i Lyngby. Det er muligt for alle at tilmelde sig via projektets hjemmeside.

Projekt data

Projektet

Netsights udspringer af Industriens Fonds temaindkaldelse om bæredygtig produktion. Læs om både projektet og temaindkaldelsen her på Fondens hjemmeside.

Net-Sights

Læs meget mere om projektet ved at besøge projektets egen hjemmeside.

Video

Projektets har først og fremmest arbejdet på at kortlægge de mange initiativer og indsatser der gøres inden for bæredygtighed i Danmark. Se et eksempel her.

Tilmelding

Alle kan deltage i afslutningen på projektet. Læs mere om arrangementet og tilmelding ved at følge linket nedenfor.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.