Konference: Copenhagen Health Tech Summit 2024

Danske muligheder inden for health tech er igen i højsædet når Health Tech Hub Copenhagen inviterer til summit i København.

Dato: 7. maj 2024
Tid: 09:00 – 17:00
Sted: Eigtveds Pakhus, Strandgade 25D, 1401 København.

På sit årlige Copenhagen Health Tech Summit sætter Health Tech Hub Copenhagen fokus på teknologiers evne til at højne kvalitet og effektivitet inden for sundhed, forebyggelse og behandling.

Målet er at højne arbejdsglæden i sundhedssektoren, at gøre patienter hurtigere raske, at hæve befolkningers sundhed og velfærd generelt, samt skabe og understøtte udviklingen og eksporten af danske virksomheders løsninger til sundhedssektoren.

Få et indblik i hvad Copenhagen Health Tech Summit er for en størrelse ved at se filmen om 2023-udgaven her:

Videoen er et tilbageblik på Copenhagen Health Tech Summit 2023, hvor der også blev stillet skarpt på dansk erhvervslivs muligheder inden for health tech.

Ved 2024-udgaven af Copenhagen Health Tech Summit vil der være paneldebatter, relevante indlægsholdere, samt en masse netværksaktiviteter på agendaen.

Alle er velkomne til at deltage på Copenhagen Health Tech Summit og man kan læse meget mere via linket nedenfor.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.