Kan udvikling af kerneforretningen forenes med radikal innovation?

Projektet 'Dual Vækstledelse' sætter fokus på radikal innovation og dual growth, når der inviteres til Rise & Shine den 3. maj 2018 i Aarhus. Morgenmødet handler om ledelsesaktuelle emner med inspiration og erfaringsudveksling på programmet.

Mange små og mellemstore virksomheder i Danmark står på et godt fundament, som ikke skal udskiftes, men derimod udnyttes til at sikre sin relevans også om 3, 5 og 10 år.

Den opgave er ikke blevet nemmere i en verden under accelererende forandring og med stigende kompleksitet. Derfor kæmper mange ledelser naturligt med at balancere de kortsigtede resultatkrav med en mere langsigtet fremtidssikring af virksomheden gennem nytænkning og innovation.

Projektet ‘Dual Vækstledelse’ hjælper virksomheder med at indarbejde en række ledelsesværktøjer og -kompetencer, der muliggør videreudvikling af den eksisterende kerneforretning samtidig med at morgendagens forretningsmodeller udforskes og udvikles.

Torsdag den 3. maj 2018 inviterer projektet til morgenmøde, når det endnu en gang afholder arrangementet Rise & Shine, der har ledelsesaktuelle emner på agendaen. Eventen henvender sig primært til ledere på direktionsniveau og bestyrelsesmedlemmer, og her vil projektet blandt andet præsentere dets erfaringer med dual growth og radikal innovation. Programmet for morgenmødet kan ses nedenfor.
 

program

07.00
Registrering og morgenkaffe

07.15
Velkomst & Dual Growth indflyvning
Johan Kringel, Managing Partner, KRING

07.35
Dual Growth i et Ledelsesperspektiv
Julie Grenaa, Erhvervspsykolog

07.55
Dual Growth i praksis
Claus Fibiger, Adm. Direktør, Lindpro

08.15
Refleksioner og afrunding
Johan Kringel, Managing Partner, KRING

08.30
God dag – og mulighed for networking
 

tilmelding

Eventen bliver afholdt på Moesgaard Museum i Aarhus torsdag den 3. maj 2018 fra klokken 07:00 til 08:30.

Det er gratis at deltage, men tilmelding skal foretages ved at kontakte Charlotte Hartmann fra Kring Innovation på mail chh@kring.com eller telefon 20 20 42 01.

Projekt data

om projektet

Projektet har i samarbejde med Industriens Fond gennemført et større projekt om ‘dual vækstledelse’, herunder afprøvet og skærpet tilgange i praksis via længerevarende udviklingsforløb med tre progressive virksomheder. Læs mere om projektet her på hjemmesiden eller ved at besøge projektets egen hjemmeside.

tilmelding

Tilmelding skal foretages per mail eller telefonisk:

Charlotte Hartmann
Kring Innovation
Telefon: 20 20 42 01
Mail: chh@kring.com

HVOR OG HVORNÅR?

Eventen afholdes på Moesgaard Museum i Aarhus.

Tid: 
3. maj 2018 klokken 07:00 til 08:30

Sted: 
Moesgaard Museum
Moesgård Allé 15
8270 Højbjerg

KONTAKT

Yderligere information kan fås ved at kontakte Industriens Fonds sekretariat:

Ole Østrup
Formidlingschef
Telefon: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.