Iværksættere inviterer inden for

November indledes med et åbent hus hos de teknologitunge iværksættere i Danish Tech Challenge. Alle kan tilmelde sig.

Kampen om Industriens Fonds Iværksætterpris er gået ind i en afgørende fase. Siden sommerferien har tyve teknologivirksomheder forbedret sine produkter, forfinet sine forretningsmodeller og udviklet sine virksomheder på områder som patenter, markedsføring og salg.
 

Kom inden for

De tyve virksomheder er alle kendetegnet ved at de står bag nogle meget interessante produkter og løsninger. Den 1. november 2017 inviterer Danish Tech Challenge til åbent hus i Lyngby. Her vil virksomhederne præsentere de produkter og forretningsmodeller, der ligger bag virksomhederne, og det er muligt for alle at deltage. På dagen vil det også være muligt at se de forskellige produkter i praksis.

Danish Tech Challenge blev første gang afholdt i 2014. Forløbet udspringer af den temaindkaldelse som Industriens Fond udbød om iværksætteri i Danmark. Målet med iværksætterforløbet er, at hjælpe iværksættere bedre gennem den svære rejse fra etablering til vækst og eksport.

Evalueringer af Danish Tech Challenge har vist, at netop det formål opfyldes af det målrettede udviklingsforløb som er kernen i Danish Tech Challenge.
 

Tilmelding

Alle kan deltage ved åbent hus-arrangementet. Dog kræver det at man tilmelder sig via nedenstående link.

Projekt data

Tilmelding

Danish Tech Challenge inviterer til Åbent Hus den 1. november. Tilmelding foretages via linket nedenfor.

Projektet

Danish Tech Challenge udføres som et samarbejde mellem Scion DTU og Industriens Fond. Vinderen af Danish Tech Challenge modtager Industriens Fonds Iværksætterpris. Læs om projektet og tidligere vindere her.

DTC

Besøg projektets hjemmeside og læs blandt andet om de tyve deltagere.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.