Industriens Fond søger to studentermedhjælpere

Vil du være med til at gøre en forskel og hjælpe dansk erhvervsliv til at stå stærkere? Så grib chancen nu og bliv Industriens Fonds nye studentermedhjælper.

Industriens Fond søger to nye studentermedhjælpere, der kan styrke sekretariatets arbejde med forskellige projekter og aktiviteter. Den ene studentermedhjælper skal have fokus på fondens cybersikkerhedsinitiativ, mens den anden studentermedhjælper primært bliver tilknyttet fondens øvrige projektportefølje.

Som studentermedhjælper i Industriens Fond bliver man en del af et dynamisk team, der i samarbejde med forsknings-, innovations- og vidensaktører arbejder for at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne gennem forskellige indsatser.
 

Ansøgningsfrist

Begge stillinger havde ansøgningsfrist den 11. august 2019. Der kan læses mere om de to nye stillinger, arbejdsområderne og meget andet ved at besøge nedenstående links. Det er også gennem de to links, at man kan ansøge stillingerne.

Projekt data

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen var den 11. august 2019. Se stillingsopslagene og ansøg via følgende links.

Arbejdssted

Industriens Fonds sekretariat holder til på Frederiksgade i København.

Projekterne

Læs meget mere om de projekter som Industriens Fond støtter.

Cyberindsatsen

Læs meget mere om den indsats inden for cybersikkerhed, som Industriens Fond har sat i søen.

Spørgsmål?

Kontaktinformationer findes i de to jobopslag, der begge kan tilgås her.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.