Fredagsfinale i Danske Idéer

Efter fem intense dage, er de fem finalister i Danske Idéer nu fundet. De indtager Planetariet fredag eftermiddag.

Danske Ideer er en idékonkurrence som Industriens Fond har støttet gennem et par år. Konkurrencen gennemføres i samarbejde med Singularity University og selvom ordet konkurrence antyder at der på fredag skal kåres en vinder, så er Danske Idéer meget andet end ”bare” en konkurrence.
 

Intens uddannelse

Hjørnestenen i Danske Idéer er et uddannelsesprogram af fem dages varighed. Her har 65 deltagere beskæftiget sig med kunstig intelligens, robotter, biotek, medico, nanoteknologi, virtual reality, nye materialer, IT og meget andet.
Målet med uddannelsen har været at udbrede kendskabet til ny og banebrydende teknologi, som kan danne grundlag for nye idéer og forretningsmodeller.
 

Fredag er der finale

Fredag den 8. april kåres vinderen af Danske Idéer 2016. Det sker ved et afslutningsarrangement i Planetariet, hvor de fem finalister præsenterer innovative og disruptive idéer fra scenen. Vinderen modtager et 10-ugers ophold på Singularity University i USA. Det hele starter klokken 16:00 og vinderen kåres godt to timer senere.
Det er muligt for alle at deltage i det afsluttende finalearrangement. Det eneste der kræves er, at man tilmelder sig arrangementet via dette link:

Projekt data

Projektet

Danske Idéer bygger på nogle af tankerne fra Singularity University i Californien. Læs mere om projektet her på hjemmesiden.

Tilmelding

Fredag den 8. april 2016 er der finale for dette års version af Danske Idéer. Alle kan deltage i arrangementet ved at tilmelde sig via nedenstående link.

følg med

Både uddannelsesforløbet og snart også finalen, kan følges via internettet. Det kan eksempelvis gøres på Twitter:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.