Få indsigt i den digitale økonomi

Erhvervsfolk kan få inspiration til arbejdet med digital kommunikation, digital innovation og data-drevet ledelse, når projektet I4L afholder konference i København fredag d. 7. september 2018.

Digitaliseringen skaber en lang række nye muligheder og risici for ledere, og det kan være svært at beslutte, hvor man skal sætte ind, og forudse præcist hvilke nye digitale værktøjer, der kan styrke forretningen. Som led i projektet I4L – Innovation for Leadership inviteres der til konference fredag den 7. september 2018. På konferencen sættes der fokus på emner som digital ledelse, kommunikation og innovation. 

På konferencen vil en række forskere, eksperter og virksomheder dele erfaringer og best practices inden for digital innovation, kommunikation og datadrevet ledelse. Der vil være inspirerende oplæg, som blandt andet vil handle om, hvordan man som leder kan understøtte digital transformation, hvilke muligheder og risici, der er ved datadrevet beslutningstagning, hvad man skal være opmærksom på, når man kommunikerer digitalt med sine medarbejdere, og hvordan man bringer medarbejdernes idéer i spil ved hjælp af digitale platforme.

Konferencen er for alle, som er interesserede i at drive digital udvikling i deres organisation, og altså ikke kun folk med formelt ledelsesansvar.
 

Program

På dagen kredses der om emner som kunstig intelligens, sociale samarbejdsmodeller, virtuelle teams og åben innovation.

Dagen indledes med morgenmad klokken 8:30 efterfulgt af en kort velkomstseance klokken 9:00, hvor projektpartnerne byder velkommen og sætter dagen i scene. Dernæst står den på faglige taler. Programmet kan ses i sin fulde længde via nednestående link:

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, men kræver tilmelding, da der er et begrænset antal af pladser, som fordeles efter først-til-mølle princippet. Tilmelding skal foretages via følgende link: 

Tid og sted

Tid:
Fredag d. 7. september kl. 8.30-17.00

Sted:
Scandic Sydhavnen
Sydhavnens Plads 15
2450 København SV

Projekt data

Om projektet

Konferencen afholdes som en del af projektet I4L – Innovation for Leadership, der udføres af IT-Universitetet, og udspringer af Industriens Fonds temaindkaldelse om ledelse, som blev gennemført i starten af 2017.

Projektet har til formål at opkvalificere nuværende ledere til bedre at kunne lede i den digitale økonomi. Læs mere om projektet og temaindkaldelsen her på hjemmesiden eller besøg projektets egen hjemmeside.

Om konferencen

Hvornår? 
Fredag d. 7. september kl. 8.30-17.00

Hvor? 
Scandic Sydhavnen
Sydhavnens Plads 15
2450 København SV

Tilmelding
Det er gratis at deltage i arrangementet, men kræver tilmeldelse.

mere info

Der kan læses mere om arrangementet ved at besøge følgende link:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.