Experimentarium er klar til at få gæster

Teknikglade børn og voksne har nu igen mulighed for at besøge Experimentarium.

Onsdag eftermiddag kunne Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik byde velkommen til de nye bygninger og udstillinger, der udgør det nye Experimentarium. Adskillige gæster havde fundet vej til den spektakulære åbning med bannere, balloner og dominobrikker som en del af seancen.

 

Adskillige fonde har bidraget til skabelsen af det nye Experimentarium – deriblandt Industriens Fond. Med støtte til udstillingerne Idéværket og Opfindelsernes Hus, har Fonden sat fokus på innovation, idégenerering og en række spændende opfindelser fra både for- og nutiden. Særligt har en række danske opfindelser fået plads på udstillingerne.

Projekt data

Udstillingerne

Industriens Fond har støttet to af udstillingerne i det nye Experimentarium. Nedenfor findes en video om hver af dem – henholdsvis Idéværket og Opfindelsernes Hus.

Læs mere

Læs om de to udstillinger her på Industriens Fonds hjemmeside eller besøg hjemmesiden for det nye Experimentarium.

 

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.