Ejerskifter og de økonomiske konsekvenser

Ny rapport fra Center for Ejerledede Virksomheder stiller skarpt på de økonomiske konsekvenser af et ejerskifte.

Center for Ejerledede Virksomheder har udgivet en ny rapport i serien af rapporter om ejerskifter i Danmark. Denne gang med fokus på de økonomiske konsekvenser af et ejerskifte.
 

Bred kortlægning

Rapporten beskæftiger sig med blandt andet ledelsen i de ejerledede virksomheder. Ved at benytte virksomhedsdata fra Erhvervsstyrelsen og mere personspecifik data fra CPR-registret, så ser rapporten blandt andet på hvad der sker, når en virksomhed ejerskiftes til et familiemedlem og hvad der sker når en virksomhed ejerskiftes til ejere som ikke er familiemedlemmer. Dette gøres blandt andet i forhold overskudsgrad, men også i forhold til eksempelvis overlevelse efter en længere årrække.
 

Læs rapporten

Den nye rapport er blevet præsenteret ved en konference på Copenhagen Business School fredag den 15. april. Rapporten kan læses her, mens tidligere rapporter findes på projektets hjemmeside.

Projekt data

Læs rapporten

Den nye rapport er nummer to i serien af rapporter om ejerskifter i Danmark. Læs rapporten her.

Centeret

Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) er etableret i et tæt samarbejde mellem Copenhagen Business School, INSEAD i Frankrig og Industriens Fond. Læs mere om centeret og årsagen til etableringen ved at følge linket nedenfor.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.