Digitalt forsknings- og inspirationsseminar

Seminaret ser blandt andet på hvordan produktionsvirksomheder kan skabe, levere og indfange værdi igennem udviklingen af nye digitale forretningsmodeller.

Projektet DigiB2B har til formål at skabe en bevidsthed om, at produktionsvirksomheder ikke skal lade sig begrænse af manglende medarbejderkompetencer eller IT-ressourcer i forhold til at realisere potentialet i en øget digitalisering.
 

inspiration

Projektet vil øge anvendelsen af digitale forretningsmodeller blandt danske B2B-virksomheder inden for fremstillingsindustrien. Således henvender både projekt og seminar sig særligt til projektledere, IT-chefer og servicechefer for innovation i mindre eller mellemstore produktionsvirksomheder, der opererer på B2B-markedet. Andre medarbejdertyper er naturligvis også velkomne.
 

Hvor langt er virksomheden med digitalisering?

I projekt såvel som på seminaret, vil der være et bredt fokus både på virksomheder, der har påbegyndt bevægelsen mod en digital forretningsmodel, på virksomheder, der har besluttet sig for at gå den vej og på virksomheder, der har et ikke-erkendt men latent potentiale. På dagen vil Syddansk Universitet sammen med Industriens Fond præsentere projektet, der er støttet af Industriens Fond med 2,7 mio. kroner.
 

Program

På dagen vil adm. direktør Mads Lebech fra Industriens Fond fortælle om baggrunden for at støtte projektet DigiB2B og dernæst sættes der fokus på datadreven innovation og digitale forretningsmodeller når professor René Chester Goduscheit fra Syddansk Universitet indtager scenen.

Desuden kommer service manager Sune Lysgaard-Hansen fra CC Jensen og fortæller om virksomhedens rejse inden for digitalisering og den tilhørende forretning, ligesom business development manager Angela Leth fra Pressalit sætter ord på arbejdet med digitalisering af en industrivirksomhed med kunden i centrum.

Tid og sted

Dato: Torsdag den 1. november 2018
Tid: 15.30-17.30
Sted:  SDU Odense, Campusvej 55, Lokale 0100
 

Tilmeldig

Det er gratis at deltage på seminaret, men det kræver forudgående tilmelding senest den 23/10. Tilmelding foretages nedenfor.

Projekt data

om projektet

DigiB2B-projektet har til formål at skabe en bevidsthed om, at virksomheder ikke skal lade sig begrænse af manglende medarbejderkompetencer eller IT-ressourcer i forhold til at realisere potentialet i en øget digitalisering.

TILMELDING

Alle er velkomne til at deltage i konferencen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt senest den 23. oktober, og skal foretages gennem linket nedenfor.

HVOR OG HVORNÅR?

Sted: 
SDU Odense
Campusvej 55,
Lokale 0100

Tid: 
1. november 2018 klokken 15:30 til 17:30

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.