Den nordiske vej

Fra den 20. marts til den 25. marts 2018 samles fremtidens beslutningstagere fra hele verden i København, når konferencen Graduate Business Conference 2018 afholdes med fokus på nordisk virksomhedsførelse.

Fra den 20. marts til den 25. marts afholdes den årlige konference Graduate Business Conference 2018 i København. Konferencen samler fremtidens beslutningstagere og forretningsledere, herunder MBA-studerende fra de 60 bedste handelshøjskoler på tværs af USA, Europa og Asien, for at sætte fokus på lederskab i industrien i en bæredygtig kontekst – blandt andet med fokus på virksomhedsledelse i de nordiske lande.

Temaet for årets konference er således dybt forankret i den nordiske måde at drive forretning på. Den nordiske model er blandt andet præget af høje beskæftigelsesrater, BNP-vækst, fokus på bæredygtig levevis og ligestilling, sund konkurrence og hurtig integration af nye teknologier.

Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik byder velkommen til konferencen, der også får besøg af erhvervsledere som Lars Rasmussen, adm. direktør i Coloplast, og Jim Hagemann Snabe, bestyrelsesformand for A.P. Møller-Mærsk.
 

Fire forskellige dage

Konferencen forløber over fire dage og på hver af konferencedagene sættes der fokus på bestemte udfordringer og fordele ved nordisk virksomhedsførelse, herunder innovation, konkurrenceevne, bæredygtighed og erhvervslivets fremtidsudsigter.

Under konferencen vil deltagerne få værdifulde indsigter fra flere nordiske virksomhedsledere og ledende akademikere gennem en lang række interaktive workshops, inspirerende foredrag fra gæstetalere fra nogle af de vigtigste virksomheder i de nordiske lande, samt en omfattende paneldebat. Konferencen vil være oplysende, tankevækkende og kritisk, og give deltagerne grundlæggende information om funktionerne i den nordiske model.

Konferencen er tilvejebragt med støtte fra en række fonde – heriblandt Industriens Fond – og afholdes som et samarbejde mellem Copenhagen Business School, CBS Students og organisationen Graduate Business Forum, der er et verdensomspændende universitetsnetværk for nogle af de bedste handelshøjskoler i verden.

Projekt data

Mere info

Konferencen vil sætte fokus på lederskab i industrien i en bæredygtig kontekst og i den forbindelse samle fremtidens beslutningstagere og forretningsledere i København.

Hjemmeside

Konferencen har oprettet sin egen hjemmeside med yderligere information. Besøg hjemmesiden her.

BESØG PARTNERNE

Projektet udføres i et samarbejde mellem Copenhagen Business School og CBS Students og bag selve konferencen findes organisationen Graduate Business Forum. Besøg de involverede parter her.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.