Danish Tech Challenge holder Åbent Hus

Den 13. november inviteres gæster inden for hos de 22 deltagere i Danish Tech Challenge.

Henover efteråret har 22 virksomheder haft til huse på DTU i Lyngby. Fælles for dem alle er, at de deltager i Danish Tech Challenge, som er en kombination af et inkubationsforløb og en iværksætterkonkurrence hvor vinderen kan glæde sig over 500.000 kroner i præmiesum.

De 22 virksomheder er kendetegnet ved at de alle sammen arbejder med fysiske produkter. Motorcykler, høreapparater, solceller og andre produkter udvikles, designes og optimeres i DTU’s lokaler.

Den 13. november åbnes dørene klokken 14:30. Det er naturligvis gratis at komme ind, men af praktiske årsager skal man tilmelde sig inden man kommer. Læs mere om Danish Tech Challenge nedenfor, hvor program og tilmelding også forefindes.

Projekt data

Danish Tech Challenge

Industriens Fond og Scion DTU samarbejder omkring projektet Danish Tech Challenge. Selve projektet kan man læse mere om her på hjemmesiden.

Åbent Hus

Den 13. november holder Danish Tech Challenge Åbent Hus. Arrangementet begynder klokken 14:30 og varer cirka to timer.

 

22 virksomheder – én vinder

Danish Tech Challenge er en kombination af to ting. Dels er der tale om et inkubationsforløb i DTU’s lokaler i Lyngby, dels er der tale om en iværksætterkonkurrence hvor vinderen kan glæde sig over præmien på 500.000 kroner.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.