Årsdag i MADE

MADE skal være med til at løfte produktionen i Danmark. Tirsdag var der årsdag med både indlæg og paneldebat.

Med fokus på fremtidens produktion i Danmark bød MADEs formand, Lars Enevoldsen, op til dans ved MADEs Årsdag 2015 som blev afholdt i velegnede lokaler hos FORCE Technology i Brøndby.

Efterfølgende blev scenen indtaget af erfarne udenlandske gæster, der kunne fortælle om arbejdet med at løfte produktionen i andre lande og i andre virksomheder.

De udenlandske besøg blev efterfulgt af et indlæg fra Danmarks Uddannelses- og forskningsminister Esben Lunde Larsen, der satte ord på regeringens indsats for at fremme Danmark som produktionsland.

I kølvandet på ministerens indlæg var der paneldebat på programmet. Kompetente folk som adm. direktør Jukka Pertola fra Siemens og prorektor Henrik Wegener fra Danmarks Tekniske Univesitet (DTU) udgjorde panelet – blandt andet sammen med adm. direktør Mads Lebech fra Industriens Fond. Sidstnævnte blev på scenen da debatten løjede af, og fortalte om nogle af de erfaringer som indtil videre har kunnet drages fra MADEs arbejde med produktionsdanmark.
 

Arbejdet fortsætter

Med støtte fra Industriens Fond fortsætter MADE sit virke i de kommende år. Demonstrationsprojekter, innovationsworkshops og andre aktiviteter gennemføres således fortsat og som virksomhed kan man deltage uanset om man er med i MADE eller ej. Det og meget andet kan der læses mere om på MADEs hjemmeside, som kan tilgås via projektets hjemmeside.

Nedenfor findes et par billeder fra årsdagen – et af salen som rummede de 180 gæster, og et af MADEs formand, der byder velkommen til MADE Årsdag 2015.

MADE - årsdag 2015 - åbning
Lars Enevoldsen byder velkommen til MADE Årsdag 2015

MADE - årsdag 2015 - salen
180 gæster besøgte MADE Årsdag 2015.

Projekt data

Projektet

MADE bakkes op af både virksomheder, universiteter, teknologiske institutter og fonde. Læs meget mere om projektet her på siden.

Demonstrationsprojekt

Med bevillingen fra Industriens Fond i ryggen gennemfører MADE en række demonstrationsprojekter hvor mindre danske virksomheder kan arbejde med nye produktionsmetoder og -teknologier i egen virksomhed.

MADE

MADE-projektet har fået sin egen hjemmeside. Her kan man blandt andet læse om selve tiltaget og MADEs aktiviteter. For eksempel kan man læse om de demonstrationsprojekter, som bevillingen fra Industriens Fond har tilvejebragt.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.