Årets konference om åbent entreprenørskab

Aalborg Universitet er vært for årets matchmaking-konference. Konferencen skal skabe fundamentet for nye innovative samarbejder mellem forskere og virksomheder.

I Danmark er der et stort uudnyttet potentiale, når man ser på den høje kvalitet af viden, der bliver produceret på de danske universiteter sammenholdt med niveauet for videns- og teknologioverførsel til danske virksomheder. Der er derfor i højere grad behov for at integrere iværksættere og entreprenører i universitetsmiljøerne, så der bliver skabt åbne innovationsmiljøer, hvor der kan udveksles erfaringer og viden. Derfor er fire universiteter og Industriens Fond gået sammen om projektet Åbent Entreprenørskab, der nu afholder en konference om emnet.

Medtech, Biotek, nanoteknologi og rumteknologi

Under overskriften Open Entrepreneurship Conference 2019 vil der på konferencen især blive fokuseret på medtech, biotek, nanoteknologi, materialelære, rumteknologi og satellitdata. Deltagere kan se frem til historier om adoption og udvikling af teknologi, både i etablerede virksomheder og i opstartsvirksomheder.

På dagen vil der også blive talt om avancerede forskningsprojekter med mulighed for at møde forskerne bag projekterne. Desuden gennemføres inspirerende og tværfaglige rundbordssamtaler om specifikke emner, og der vil være mulighed for at skabe værdifulde kontakter inden for både industrien og universitet.

Konferencen vil blandt andet indeholde et oplæg fra Kim Daasbjerg, som vil fortælle om brugbarheden af Open Science Platform – en platform som Industriens Fond har lavet sammen med Aarhus Universitet – der skal sikre idé- og produktudvikling ved at åbne grundforskningen op, mens den foregår, og dermed sikre, at alle interesserede virksomheder og forskere kan bruge og genbruge data og resultater og dermed få tilgang til avancerede forskningsfaciliteter og ny viden.

Projekt data

TID OG STED

Konferencen afholdes som et halvdagsarrangement i Aalborg.

Dato:
24. oktober 2019

Tidspunkt:
12:00 – 17:00

Adresse:
Utzon Center
Slotspladsen 4
9000 Aalborg

TILMELDING

Konferencen er åben for alle, men henvender sig først og fremmest til forskere, iværksættere og etablerede virksomheder.

om Projekterne

Læs mere om nogle af de projekter, som kommer i vælten på konferencen.

KONTAKT

Yderligere information kan fås ved at kontakte Industriens Fonds sekretariat:

Ole Østrup
Formidlingschef
Telefon: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.