Åbne uddannelsesdage med fokus på cybersikkerhed

Er din virksomhed klar til at håndtere et hackerangreb? Kom, og få testet dine færdigheder i Cyber Risk Simulatoren. Du vil desuden få viden om det aktuelle trusselsbillede for danske virksomheder – herunder de mest anvendte angrebsmetoder.

Dato:
Onsdag d. 21 august 2024.
Onsdag d. 18 september 2024.
Onsdag d. 30 oktober 2024.
Onsdag d. 27 november 2024.

Sted:
Copenhagen Business School, Howitzvej 60, 6. sal, 2000 Frederiksberg.

På de åbne uddannelsesdage stilles der skarpt på cybersikkerhed. Alle er velkomne uanset virksomhedsstørrelse eller branche. Målgruppen er bestyrelsesmedlemmer og virksomhedsledere i alle danske virksomheder – det kan være fagpersoner, der fungerer som rådgivere for bestyrelsen eller det kan være personer i den daglige ledelse.

Formålet med uddannelsesdagen er at give bestyrelsesmedlemmer og virksomhedsledere grundlæggende viden og erfaring med cybersikkerhed, cyber-modstandsdygtighed og cyber-governance.

Uddannelsesdagene er en del af projektet Cyberrisk Simulator og Træningscenter for Bestyrelser, der giver virksomhedsledere og bestyrelsesmedlemmer viden og praktiske spidskompetencer indenfor håndtering af cyberkriminalitet og hackerangreb.

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.