Webinar: Lær af andre virksomheders arbejde med biodiversitet

Bliv inspireret af 14 virksomheders erfaringer med biodiversitet og hør Vattenfall fortælle om deres arbejde med biodiversitet i strategi, værdikæde og rapportering.

Dato:
4. juli klokken 10.00 – 10.45

Danske virksomheder har mange og forskellige tilgange til at arbejde med biodiversitet. I projektet Biodiversitet – inspiration til dansk erhvervsliv, har Industriens Fond, Dansk Industri og WWF Verdensnaturfonden interviewet 56 virksomheder om deres indsatser, udfordringer og erfaringer.

På webinaret deler projektledere Didde Rishøj, chefkonsulent i Dansk Industri, og Anna Bjerring, Senior Project Manager i WWF, indsigter fra projektet.

Du hører, hvordan virksomhederne arbejder, hvor de går i stå, og hvad der får dem videre. Medvidere får du indblik i, hvordan hhv. små, mellemstore og store virksomheder griber dagsordenen an, hvor de ser kunder og markeder, og hvordan de opgør deres resultater.  

14 udvalgte virksomheder deler, via artikler og film, deres erfaringer nærmere i et online inspirationskatalog, som er udarbejdet som en del af projektet med det formål at inspirere andre til at komme i gang eller videre med biodiversitet.

Blandt de 14 virksomheder er energivirksomheden Vattenfall, der arbejder aktivt med biodiversitet i strategi, værdikæde og rapportering. På webinaret fortæller Helle Herk-Hansen, VP Environment i Vattenfall, om sine mange års erfaring med bæredygtige processer, og hvordan Vattenfall har navigeret på biodiversitets-området. 

Kontakt

Mere information kan fås ved at kontakte fondens sekretariat.

Anders Brandtoft

Presse- og kommunikationschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.