197 nye løsninger til verdensmålene

Nyt løsningskatalog præsenterer nye innovative løsninger til at nå FN’s 17 verdensmål. Løsningerne er udviklet af unge talententer fra hele verden under UNLEASH 2017. Næste gang går det løs ved UNLEASH 2018 i Singapore.

I løbet af efteråret blev den første version af UNLEASH afholdt. Det skete under det sigende navn UNLEASH 2017, hvor tusind unge talenter fra nær og fjern var samlet til et langt forløb om FN’s 17 Verdensmål – de såkaldte SDG’er (Sustainable Development Goals) – og om hvordan disse mål kan indfris.   Næste år afholdes UNLEASH 2018 i Singapore fra den 29. maj til den 6. juni. Der kan læses mere om projektet her på siden eller ved at besøge projektets egen hjemmeside. Her er det også muligt at ansøge om at deltage ved UNLEASH 2018.

KATALOG

UNLEASH 2017 er nu mundet ud i en række løsninger, der er blevet samlet i et løsnings-katalog. Løsningerne er alle blevet udviklet af de unge talenter, der deltog i UNLEASH 2017 i Danmark. Kataloget omfatter blandt andet løsninger inden for emner som uddannelse, bæredygtig produktion, sundhed og meget andet. Se alle løsninger i kataloget og læs mere gennem nedenstående link.

VERDENSMÅLENE

UNLEASH arbejder målrettet med FN’s 17 Verdensmål (SDG’erne). Verdensmålene kan danne grundlag for øget bundlinje i en lang række af danske virksomheder. Derfor har Industriens Fond støttet andre projekter med fokus på bæredygtighed og verdensmålene. Blandt andet er projekterne ‘Fra Filantropi til Forretning’ og ‘SDG Accelerator’ blevet sat i gang med støtte fra Industriens Fond. Der kan læses mere projekterne og deres arbejde her på hjemmesiden eller ved at følge gruppen “Verdensmål og virksomheder” på LinkedIn.   

Projekt data

UNLEASH

Projektet fokuserer på, hvordan der kan udvikles nye idéer og løsninger, der kan bidrage til at indfri verdensmålene og skabe mere bæredygtige forretningsmodeller. Der kan læses mere om projektets aktiviteter med de sytten verdensmål ved at besøge projektets hjemmeside.

UNLEASH 2018

Den nye version af UNLEASH løber af stablen i 2018 i Singapore. Følg med og bliv opdateret med nyheder gennem linket nedenfor – og ansøg om at være med, hvis det er relevant.

VERDENSMÅLENE

FN har dedikeret en hjemmeside til arbejdet med de sytten verdensmål, hvor der kan læses meget mere om målene. Besøg hjemmesiden gennem følgende links.

FØLG MED

UNLEASH informerer løbende om deres arbejde med de sytten verdensmål via sociale medier. Blandt andet kan der følges med på Twitter.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.