Styrk din it-sikkerhed med D-Mærket

Din virksomhed kan blive D-Mærket og dermed forsikre forbrugere, kunder og partnere om, at de og deres data er i sikre hænder hos jer.


It-sikkerhed er vigtigere end nogensinde, og derfor er D-mærket skabt for at hjælpe virksomheder med at tydeliggøre deres digitale ansvarlighed, så forbrugerne kan opnå digital tryghed, og vi sammen kan skabe et stærkt digitalt Danmark.

D-mærket er Danmarks mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse. D-mærket tydeliggør, hvilke virksomheder, der udviser digital ansvarlighed og giver dermed både forretningsværdi til virksomhederne, tryghed til forbrugere og kunder samt skaber et stærkere digitalt Danmark.

Kom i gang

Sådan kommer du i gang

Opret din virksomhed i D-mærkets selvevalueringsværktøj og få tildelt det antal kriterier og krav, som passer til din virksomhed. Du betaler først, når din virksomhed vælger at gå i tilsyn.

Kom i gang 

For at oprette din virksomhed skal du oplyse CVR-nummer samt følgende oplysninger på den, der skal fremgå som D-mærkets kontaktperson og administrator for virksomheden i selvevalueringsværktøjet:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Telefonnummer
  • E-mail

 

Hvad er D-mærket?

D-mærket er den første mærkningsordning, der med afsæt i internationale standarder kombinerer både it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse i ét mærke, der er relevant for alle typer virksomheder – for alle kan opleve brud på it-sikkerheden.

Det betyder også, at alle skal med, hvis vi skal lykkes, og det kræver en bred indsats.

Derfor er D-mærket skabt af Industriens Fond i samarbejde med Dansk Erhverv, Dansk Industri, SMVdanmark og Forbrugerrådet Tænk. D-mærket støttes også af Erhvervsstyrelsen og er en uafhængig privat organisation.

D-MÆRKET EXPLAINER

I videoen herunder kan du se, hvordan D-mærket kan hjælpe din virksomhed med at leve op til både nationale og internationale standarder – og hvordan det hjælper med at skabe værdi.

Fx ved at:

  • Skabe tillid hos kunder og leverandører
  • Styrke compliance og sikkerhed
  • Booste omdømme og omtale
  • Tiltrække bevidste forbrugere

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.