Værktøjskassen til bedre cybersikkerhed

D-mærket
D-mærket

Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse

D-mærket er en enkel og tillidsfuld mærkningsordning og guide, der gør det nemt for virksomhederne at håndtere data sikkert og ansvarligt og derefter skilte med det.

Læs mere
IT-beredskabsplan

Sådan får du en IT-beredskabsplan

Se webinaret, hvor Industriens Fond sammen med Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI), Institut For Cyber Risk og Erhvervsstyrelsen sætter særligt fokus på IT-beredskabsplaner og præsenterer et konkret værktøj til at hjælpe virksomheder godt i gang.

Læs mere
Hackerstop.dk
Hackerstop.dk

Medarbejderrettet uddannelsesmodel til at skærpe cybersikkerheden i dansk erhvervsliv

HackerStop styrker it-sikkerheden hos virksomheder ved løbende at måle medarbejdernes digitale adfærd og awareness inden for it-sikkerhed.

Læs mere
Vejledninger til bestyrelser
Vejledninger til bestyrelser

Øg opmærksomheden over for cyberrisici og styrk kompetencerne

Find tjekliste, vejledninger og anbefalinger til styrkelse af din bestyrelses- eller direktions cyberkompetencer i små- og mellemstore virksomheder.

Læs mere
Cybersikkerhedskurser for SMV’er
Cybersikkerhedskurser for SMV’er

Er din virksomhed rustet til at modstå cyberkriminelle?

Flere undersøgelser viser, at danske virksomheder ikke er tilstrækkeligt beskyttet mod it-kriminalitet. Særligt de små og mellemstore virksomheder har svært ved at vurdere risikoen for cyberangreb og har ofte ikke de rette kompetencer til at sikre et forsvarligt sikkerhedsniveau. Tilmeld dig e-læringsforløbet i it-sikkerhed.

Læs mere
CIDI & CyPro
CIDI & CyPro

IoT-sikkerhed

Her finder du en samlet oversigt over viden og værktøjer, som I kan bruge til at komme godt i gang med at arbejde med IoT-sikkerhed.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og bliv opdateret om seneste nyt fra Industriens Fond.