Naturfagslokaler

Arkiveret
Nye teknologier

Industriens Fond arbejder for at øge interessen for naturvidenskab og har derfor støttet flere naturfagslokaler rundt om i Danmark.

Industriens Fond har indtil videre støttet opførelsen af nye naturfagslokaler på International School Ikast-Brande og Aarhus Academy of Global Education.

Dansk erhverv og industri efterspørger i stigende grad kvalificeret arbejdskraft indenfor fysik, teknik og biologi. Naturfagslokalerne vil skabe de rammer, der gør det muligt at tilbyde førsteklasses  undervisning for elever i alderen 11-16 år.

Målet er et førsteklasses læringsmiljø, der lever op til kravene fra Cambridge University og danske myndigheder. Ligeledes skal resultatet kunne måles i elevernes eksamensresulter, når de vurderes ved den afsluttende IGCSE eksamen.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
Naturfagslokale

Støttet med:
3,1 mio. kr.

Kontakt

Ole Østrup

Formidlingschef

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.