Fremtids Vision Danmark

Afsluttet
Internationalisering

FremtidsVisionDanmark har villet give beslutningstagere ideer til hvordan de kan styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne i en usikker tid.

Covid-19 har haft store konsekvenser for dansk erhvervsliv. Krisen har medført, at danske virksomheder og dansk erhvervsliv står overfor en ukendt fremtid og dertilhørende udfordringer. 

Projektet FremtidsVisionDanmark blev sat i gang da pandemien ramte Danmark i 2020. Visionen var at udvikle et katalog over kompetenceopgraderings-programmer, så interesserede kunne få inspiration til hvor de kunne hente viden om hvordan danske virksomheder og Danmark bedst kunne komme gennem en eventuel krise.

Projektet havde særligt fokus på at give indsigt og forståelse for erhvervslivets dynamikker i en krisesituation, og derudover styrke netværket mellem offentlige og private beslutningstagere. Målgruppen for kompetence-programmet er repræsentanter for dansk erhvervsliv og andre aktører i både den offentlige og den private sektor, herunder også erhvervs- og interesseorganisationer, samt aktører fra universitetsverdenen.

Projektet mundede ud i tre webinarer. Nedenfor findes links til alle webinarer. 

Det første arrangement handlede om de muligheder der ligger i et tættere samarbejde mellem Indien og Danmark, samt hvordan danske virksomheder også kan få gavn af at komme tættere på den asiatiske mastodont.

andet arrangement handlede om, hvordan det danske samfund udvikles, så det fortsat fremstår konkurrencedygtigt, men også som en internationalt anerkendt medspiller og positiv rollemodel.

Det tredje webinar handlede om ledelse og kultur i fremtidens Danmark. 

Der udkommer løbende nyheder, analyser og arrangementer i regi af FremtidsVisionDanmark. 

Yderligere info og links findes på http://futurevisiondenmark.com

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
FremtidsVisionDanmark

Projektejer:
FremtidsVisionDanmark

Periode:
2020-2021

Støttet med:
995.000 kr.

PROJEKTPARTNER

Projektet udføres af den almennytttige forening FremtidsVisionDanmark. Besøg den herunder.

TEMAINDKALDELSE

Projektet er skabt i kølvandet på Industriens Fonds coronaindsats Styrket gennem Krisen – en del af genstartNU.dk.

KONTAKT

Projektejer:
Kim Munch Lendal
Formand
FremtidsVisionDanmark
53 61 61 99
lendal@mail.dk

Projektansvarlig 
Sandeep Sander
Koordinator
FremtidsVisionDanmark
40 70 22 66
sandeep.sander@futurevisiondenmark.com

 

Kontakt

Charlotte Kjeldsen Krarup

Udviklingsdirektør

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.