BLOXTALKS

Afsluttet
Nye teknologier

Projektet skulle hjælpe dansk erhvervslivs konkurrenceevne ved at tænke i tværfaglige processer og inddrage andre discipliner i produktudviklingen.

Industriens Fond støttede i efteråret 2019 og foråret 2020 den internationale forelæsningsserie BLOXTALKS, som havde til formål at klæde dansk erhvervsliv på til et paradigmeskifte afledt af teknologi, kunstig intelligens og digitalisering, hvor virksomheder er nødt til at tænke i tværfaglige processer og inddrage andre discipliner end deres egen kerne i produktudvikling. 

Forelæsningsserien bød på inspirerende oplæg fra førende tænkere og praktikere, der formidler bæredygtig arkitektur, byudvikling og design. Målet var, at BLOXTALK skulle fungere som en platform for formidling, dialog og stillingtagen om vigtige og vedkommende strømninger indenfor arkitektur, byudvikling, design og økonomisk og sociologisk udvikling. Målsætningen var at inspirere til nye og dybere perspektiver indenfor arkitekturens brede og relaterende rammer.

Projektdata

Projektet

Projektnavn:
BLOXTALKS

Projektejer:
DAC - Dansk Arkitektur Center

Website:
dac.dk

Periode:
2019-2020

Støttet med:
530.000 kr.

Projektpartnere

Projekterne udføres af DAC – Dansk Arkitektur Center og BIG – Bjarke Ingels Group.

Podcast

I forbindelse med BLOXTALKS gennemførte DAC en række spændende samtaler med nogle af verdens førende arkitekter, designere og ingeniører angående deres arbejde og visioner.

KONTAKT

Projektansvarlig og kontaktperson:
Kent Martinussen
Adm. direktør
Telefon: 26 99 88 33
Mail: km@dac.dk

Kontakt

Anders Wils

Direktionskonsulent

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.