Workshop: Cirkulær økonomi i vinproduktionens restprodukter

Mand arbejder i produktionsvirksomhed.

Nyt demonstrationscenter skal hjælpe virksomheder i gang med cirkulære produktionsmetoder.

Oplev hvordan vinbranchens restprodukter kan blive til nye cirkulære forretninger. Deltag i FoodUpcyclings workshop med cases, idéudvikling og netværk.

Dato: Den 21. oktober
Tid: Kl. 10:00-14:00
Pris: DKK  350

Om Arrangementet:
Vinproduktion skaber store mængder restprodukter som drueskaller, kerner, gærrester og vinsten – ressourcer, der ofte ender som affald, men som rummer et potentiale for ny anvendelse. Denne workshop, af FoodUpcycling, samler aktører på tværs af branchen for at udforske, hvordan sidestrømmene fra vinproduktionen kan forvandles til nye produkter og skabe cirkulære forretningsmuligheder.

Deltagerne bliver præsenteret for inspirerende oplæg og konkrete eksempler fra både forskning og virksomheder, der allerede arbejder med at omsætte restprodukter til biogas, kosmetik, fødevareingredienser og biomaterialer. Undervejs får du mulighed for at bidrage aktivt gennem idéudvikling, diskussioner og erfaringsudveksling, der kan bane vejen for innovative løsninger.

Arrangementet er en unik mulighed for at møde andre med interesse i at styrke forbindelsen mellem producenter og aftagere, opdage nye råvarer og etablere partnerskaber, der kan bringe visionerne om en mere cirkulær vinbranche tættere på virkelighed.

Arrangør:
FoodUpcycling

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

INFO

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.