Velbesøgt indvielse

Det var et velbesøgt Praksis- og Innovationshus der inviterede inden for i anledning af husets officielle åbning.

Med simulationsmiljøer og virkelighedstro omgivelser skal Praksis- og Innovationshuset danne rammen omkring fremtidens undervisning på Professionshøjskolen Metropol. Ud over at være hjemsted for de mange studerende inden for sundheds- og plejesektoren, så skal huset også være et rum for nye idéer og metoder, som kan udvikles i et tæt samarbejde mellem elever, virksomheder, forskere, undervisere, sundhedspersonale, samt patienter og pårørende.

Fire forskellige etager

Huset er i praksis allerede taget i brug og består af fire etager, der på hver sin måde rummer et tema. Stuen er indrettet som et lille hospital, på første sal ligger der en træningslejlighed, anden sal er dedikeret til test, mens den øverste etage er et multirum med flere forskellige anvendelsesmuligheder.


 

Læs mere om huset

Industriens Fond har støttet indretningen af Praksis- og Innovationshuset med 10,5 mio. kroner og der kan læses meget mere om huset både her på hjemmesiden og hos Professionshøjskolen Metropol.

Projekt data

Mere om huset

Industriens Fond har støttet Praksis- og Innovationshuset med 10,5 mio. kroner. Ud over at bidrage til husets inventar, så skal støtten også bruges til at gennemføre innovationsforløb i huset. Læs mere om projektet og baggrunden for støtten her.

Huset

Praksis- og Innovationshuset består af fire forskellige etager og er beliggende på Nørrebro i København.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.