Vejviser til nye vækstmarkeder

Som afslutning på GODSEM-projektet udgives publikationen ”Effective product requirement identification and business model developement for emerging markets”.

Tæt samarbejde med mere end 80 danske virksomheder, har udgjort hjørnestenen i GODSEM-projektet gennem de sidste fire år. Projektet blev etableret i kølvandet på Industriens Fonds temaindkaldelse om flere danske vækstiværksættere.
 

Vækstagenda

Og netop vækst har været formålet, når GODSEM-projektet sammen med mindre og mellemstore virksomheder har arbejdet med strategiudvikling, produktkrav, produktudviklingsprocesser og ressourcenetværk for at hjælpe virksomhederne ind på attraktive markeder langt fra Danmark.
 

Ny guide

Projektet har gennem årene opnået mange erfaringer. Læring, resultater og gode råd er nu samlet op i guidebogen ”Effective product requirement identification and business model developement for emerging markets”, der kan læses her.

I bogen, som er forfattet af forskere fra Danmarks Tekniske Universitet, findes der blandt andet en gennemgang af de mest afgørende udfordringer på emerging markets set med danske virksomheders øjne. Desuden findes værktøjer til bedre at kunne gebærde sig på de nye markeder i forhold til at tilpasse sine produkter og sin forretningsmodel.

Projekt data

Projektet

GODSEM-projektet er udført under ledelse af Danmarks Tekniske Universitet og bygger på et tæt samarbejde med 80 danske virksomheder. Læs mere om projektet nedenfor.

Guidebogen

GODSEM-projektet har udgivet en guidebog i kølvandet på projektets arbejde. Den kan læses her.

Temaindkaldelse

GODSEM-projektet udspringer af temaindkaldelsen “Flere Vækstiværksættere”, som Industriens Fond gennemførte i 2013. Læs mere om Fondens temaindkaldelser ved at benytte linket nedenfor.

Hjemmeside

GODSEM-projektet præsenteres desuden på sin egen projekthjemmeside. Den kan besøges her.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.