Værktøjer til bedre cybersikkerhed

D-mærket
D-mærket

Danmarks nye mærkningsordning for it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse

D-mærket er en enkel og tillidsfuld mærkningsordning og guide, der gør det nemt for virksomhederne at håndtere data sikkert og ansvarligt og derefter skilte med det.

Læs mere
IT-beredskabsplan

Sådan får du en IT-beredskabsplan

Se webinaret, hvor Industriens Fond sammen med Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut (DBI), Institut For Cyber Risk og Erhvervsstyrelsen sætter særligt fokus på IT-beredskabsplaner og præsenterer et konkret værktøj til at hjælpe virksomheder godt i gang.

Læs mere
Hackerstop.dk
Hackerstop.dk

Medarbejderrettet uddannelsesmodel til at skærpe cybersikkerheden i dansk erhvervsliv

HackerStop styrker it-sikkerheden hos virksomheder ved løbende at måle medarbejdernes digitale adfærd og awareness inden for it-sikkerhed.

Læs mere
Vejledninger til bestyrelser
Vejledninger til bestyrelser

Øg opmærksomheden over for cyberrisici og styrk kompetencerne

Find tjekliste, vejledninger og anbefalinger til styrkelse af din bestyrelses- eller direktions cyberkompetencer i små- og mellemstore virksomheder.

Læs mere
Cybersikkerhedskurser for SMV’er
Cybersikkerhedskurser for SMV’er

Er din virksomhed rustet til at modstå cyberkriminelle?

Flere undersøgelser viser, at danske virksomheder ikke er tilstrækkeligt beskyttet mod it-kriminalitet. Særligt de små og mellemstore virksomheder har svært ved at vurdere risikoen for cyberangreb og har ofte ikke de rette kompetencer til at sikre et forsvarligt sikkerhedsniveau. Tilmeld dig e-læringsforløbet i it-sikkerhed.

Læs mere
Cybersikkerhed er et vigtigt parameter for at blive tilvalgt som virksomhed i dag.
CIDI & CyPro
CIDI & CyPro

IoT-sikkerhed

Her finder du en samlet oversigt over viden og værktøjer, som I kan bruge til at komme godt i gang med at arbejde med IoT-sikkerhed.

Læs mere

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.