Vækstbriefing om brugen af Verdensmålene til ny forretning

Projektet SDG Business Booster giver konkrete input til, hvordan Verdensmålene kan skabe vækst og eksportmuligheder. Det sker blandt andet på en række seminarer, eller såkaldte vækstbriefings til september.

Danske virksomheder besidder unikke styrkepositioner indenfor erhvervsområder som fx klimatilpasningsløsninger og løsninger indenfor vand, energi, fødevarer og sundhed. Det er områder, hvor der forventes at være en stigende global efterspørgsel. Mens virksomhederne står stærkt med henblik på at kunne levere konkrete løsninger på de globale udfordringer som FN’s verdensmål adresserer, så er mulighederne for og evnen til at udnytte potentialet i verdensmålene ofte vanskelig for de mindre danske virksomheder at forfølge.

Med støtte fra Industriens Fond har Erhvervshus Hovedstaden lanceret vækstprogrammet SDG Business Booster, som har til formål at styrke små og mellemstore virksomheders vækstbetingelser gennem opfyldelse af verdensmålene.

SDG Business Booster afholder i efteråret tre vækstbriefings i henholdsvis København, Odense og Vojens. Halvdagsseminarerne vil være målrettet specifikke brancher, enkelte verdensmål eller bestemte temaer. Udover ekspertoplæg og konkrete cases, får deltagerne mulighed for at diskutere forskellige udfordringer og overvejelser i forhold til verdensmålene i relation til egen virksomhed.
 

Hvem kan deltage?

Seminarene er for virksomheder med 10-100 ansatte, som enten allerede arbejder med verdensmålene, eller er interesserede i det. Interesserede virksomheder screenes forud for deltagelse for at sikre, at indholdet er relevant for den enkelte deltager.
 

TID, STED og tilmelding

Erhvervshus Sydjylland
Tid:
11. september 2019 kl. 09.00-11.00
Sted: Billundvej 3, 6500 Vojens
Tilmelding: ehsyd.dk/sdg_vaekstbriefing

Erhvervshus Fyn
Tid: 23. september 2019 kl. 15.00-17.00
Sted: Forskerparken 10 (Auditoriet), 5230 Odense M
Tilmelding: ehfyn.dk/sdg_vaekstbriefing

Erhvervshus Hovedstaden
Tid:
 26. september 2019 kl. 07.30-10.00
Sted: Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 Kbh Ø – Eventcaféen
Tilmelding: ehhs.dk/sdg_vaekstbriefing

Projekt data

sdg business booster

Her på Industriens Fonds hjemmeside kan der læses mere om SGD Business Booster.

seminar

Få inspiration og værktøj til at skabe vækst og eksportmuligheder inden for FN’s Verdensmål med det gratis vækstbriefing i henholdsvis Vojens, Odense og København.

Tid og sted:

Erhvervshus Sydjylland
11. september 2019 kl. 09.00-11.00
Billundvej 3, 6500 Vojens.

Erhvervshus Fyn
23. september 2019 kl. 15.00-17.00
Forskerparken 10 (Auditoriet), 5230 Odense.

Erhvervshus Hovedstaden
26. september 2019 kl. 07.30-10.00
Symbion, Fruebjergvej 3, 2100 Kbh Ø.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.