Vækst i høj fart fra start

Vækst er nøglen i Go Grow. Og det er omdrejningspunktet for afslutningskonferencen den 8. juni 2016.

Acceleratorprogrammet Go Grow deler ud af resultaterne fra projektet. Det sker på Copenhagen Business School onsdag den 8. juni 2016 fra klokken 13:00 til klokken 17:00

Arrangementet er afslutningen på årets Go Grow-forløb, som understøtter international vækst i danske opstartsvirksomheder. Men det er også en markering af selve afslutningen på projektet Go Grow, som Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE) og Industriens Fond har samarbejdet om gennem de sidste tre år.
 

Resultater

På konferencen præsenteres erfaringerne og resultaterne af projektet. Det gøres blandt andet med lanceringen af håndbogen ”Handbook on Enabling Accelerated Startup Growth”.

Heri kan man læse om hvordan en iterativ proces hele tiden har gjort Go Grow til et bedre og mere målrettet forløb dag efter dag.
 

PROGRAM 

13.00:
Registrering

13.30:
Velkomst

13.40:
Key note ved Mads Lebech, adm. direktør, Industriens Fond

13.50:
Præsentation af projektets resultater og Best Practice ved Dorthea Haldrup, projektmanager, Go Grow

14.10:
Pause

14.25:
Monitoring and Assessment of Entrepreneurial Growth ved Carolyn Rutherford, project assistant, Go Grow 

14.40:
Præsentation af tre case-studier  

15.20:
Anbefalinger for Growth Entrepreneurship Education 

15:40:
Afslutning i plenum

16.00:
Reception og demonstration fra virksomheder
 

TILMELDNING

Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet grundet et begrænset antal pladser. Tilmelding foretages ved at benytte nedestående link: 

STED 

Det afsluttende arrangement afholdes i lokaler på Copenhagen Business School på Frederiksberg.

Ovnhallen
Porcelænshaven 20
2000 Frederiksberg

Projekt data

PROJEKTET

Læs meget mere om Go Grow og Industriens Fonds engagement i projektet, der skal gøre danske iværksættere bedre til at vokse hurtigt.

Tilmelding

Læs mere om programmet og deltagerne ved at besøge arrangementets hjemmeside. Her kan man også tilmelde sig afslutningsarrangementet:

Find vej

Det afsluttende arrangement for Go Grow afholdes i Ovnhallen i Porcelænshaven på Frederiksberg, ikke langt fra Copenhagen School of Entrepreneurship.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.