Tredje ejerleder-rapport er udgivet

Denne, den tredje rapport, beskæftiger sig med de tanker som ejerledere gør sig om ejerskifter og det personlige farvel til firmaet.

Center for Ejerledede Virksomheder blev etableret i 2014 som et samarbejde mellem Copenhagen Business School, INSEAD og Industriens Fond. Hensigten var, og det er det stadigvæk, at bidrage til at gøre danske ejerledere endnu mere professionelle og ad den vej bidrage til, at tusindvis af danske virksomhed kunne gå en endnu mere lys fremtid i møde. Også den dag den nuværende ejerleder ikke længere skal varetage den daglige ledelse.

Mange skal ejerskifte

For der er mange ejerledede virksomheder som står overfor at skulle skifte ejer i de kommende år. Godt og vel 20.000 estimeres det af Center for Ejerledede Virksomheder.
Centeret har netop udgivet den tredje rapport i rækken af rapporter om de danske ejerledere. Rapport nummer 3 beskæftiger sig først og fremmest med den enkelte ejerleders tanker om sit eget farvel til virksomheden og dermed også virksomhedens fremtid.

Center for Ejerledede Virksomheder er etableret for at hjælpe danske ejerledede virksomheder. Således handler centerets arbejde ikke alene om ejerskifter. Centerets rolle er bredt omfavnende og dækker også mange andre arbejdsområder. For eksempel udarbejder centeret en række konkrete værktøjer, der skal gøre danske ejerledede virksomheder bedre i stand til at agere og planlægge, og desuden gennemfører centeret kurser og undervisning rettet mod ejerledere.

Endelig så skal centeret også bidrage til en konstruktiv debat om ejerledelse i Danmark, der som land har et meget højt antal ejerledede virksomheder. En anden nævneværdig rolle for centeret er også arbejdet med at identificere udækkede behov for rådgivning af ejerledede virksomheder.

Projekt data

Læs rapporten

Den tredje af i alt seks rapporter om ejerledelse og ejerskifter er netop udkommet.

CEV

Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) blev etableret i 2014. Centeret har til huse på Copenhagen Business School, men involverer sig i relevante aktiviteter i hele Danmark og rummer også forskning og viden fra andre lande.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.