Transformativ teknologi til øget vækst

Nyt vækstforløb sætter fokus på digitale transformative teknologier.

Det nye vækstforløb Digital Growth Path sætter fokus på udvikling af nye forretningsmodeller der benytter digitale transformative teknologier. Målet er at understøtte væksten i lovende virksomheder indenfor digitale teknologier ved at hjælpe dem med at fastlægge en konkret vækstplan ud fra et indgående kendskab til de nye teknologiers egenskaber.   ”Forretningsmodeller, der udnytter de muligheder der ligger i digitaliseringen, er ofte fundamentet i virksomheder, der vinder frem i disse år. Derfor sætter projektet særligt fokus på nye virksomheder, der arbejder inden for Industry 4.0 og bruger digitale metoder og værktøjer når der innoveres, produceres, distribueres, administreres, samt alle mulige andre steder i virksomheden,” siger Mads Lebech, der er adm. direktør i Industriens Fond.    

Konceptet er afprøvet – og har vist gode resultater

Acceleration af virksomhedsudvikling er et centralt aspekt i Digital Growth Path. Projektet vil i praksis blive forankret hos Copenhagen School of Entrepreneurship og fokuserer på at forberede udvalgte virksomheder på at gennemføre en kommerciel skalering udenfor Danmarks grænser. Omdrejningspunktet i projektet er at fokusere på virksomhederne og give dem adgang til relevante partnere, mentorer og finansiering. Den metode er tidligere blevet testet i projektet Go Grow.   “Resultaterne fra Go Grow har givet os et indgående kendskab til de faktorer der skaber vækst, samt uddannelse heri. Vi har nu en værdifuld erfaring med at gennemføre et accelerator-forløb og har desuden en solid tilknytning til innovations- og iværksættermiljøer i Danmark og i udlandet. På det grundlag kaster vi os nu over de digitale transformative teknologier og de muligheder de åbner for at intensivere væksten i nye produktionsvirksomheder endnu mere. Dels håber vi, at vi på CSE kan blive klogere på det digitale produktionsunivers, men først og fremmest er målet selvfølgelig at bane vejen for nogle nye danske virksomheder med stort potentiale,” siger adm. direktør Karina Rothoff Brix fra Copenhagen School of Entrepreneurship.   I praksis skal de deltagende virksomheder i gennem et fire måneder langt forløb hvor der arbejdes med forretningsudviklingsmetoder, innovation og teknologier som eksempelvis 3D- og 4D-print, Health Informatics, Predictive Analytics, E- og M-Commerce, samt robotteknologi.  

Projekt data

PROJEKTET

Digital Growth Path vil etablere et nyt uddannelsesspor med fokus på digitalisering og disruptive forretningsmodeller i inkubationsforløbet Go Grow. Læs meget mere om projektet og aktiviterne her på hjemmesiden.

  • Læs mere om projektet

CSE

Digital Growth Path er igangsat af Copenhagen School of Entrepreneurship (CSE), der er forankret på Copenhagen Business School. Læs mere om instutitionen ved at besøge linket nedenfor.

  • Læs mere om CSE

GO GROW

Projektet Go Grow blev støttet af Industriens Fond tilbage i 2013 og har til formål at understøtte erfaringsudveksling og netværk mellem universiteter og det entreprenantemiljø. Læs meget mere om Go Grow her på hjemmesiden eller besøg projektets egen hjemmeside.

  • Læs mere
  • Projektets hjemmeside

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.