Stærkere lederskab og bedre ejerskifte

Center for Ejerledede Virksomheder stiller skarpt på lederens personlige tilknytning til virksomheden ved årets ejerledelseskonference den 4. juni.

Tirsdag den 4. juni 2019 fra kl. 14:00 til 18:00 byder Center for Ejerledede Virksomheder velkommen til dette års ejerledelseskonference under overskriften ‘Ejerledelse – Stærkere lederskab & bedre ejerskifte.

Konferencen vil især fokusere på de styrker og udfordringer, der er forbundet med en tæt relation mellem leder og virksomhed. I år vil konferencen omhandle de personlige barrierer ejerledere oplever i forbindelse med planlægningen af et ejerskifte, og kigge på hvad det betyder for rollen som leder.

Dagen byder på den nyeste forskning inden for området og introducerer dialogværktøjet Ejerskiftebarometeret, som kan hjælpe ejerledere med at blive afklaret om egen tilknytning til virksomheden og komme godt i gang med ejerskifte.  Derudover vil forskere, rådgivere og ejerledere indtage talerstolen med hands-on erfaringer og diskutere brugen af viden, værktøjer til ledelse og personlig afklaring for ejerlederen.

Center for Ejerledede Virksomheder er etableret af Industriens Fond, og har siden 2014 udviklet forskningsbaseret viden og værktøjer til langsigtsplanlægning og udvikling. Projektet bygger på et samarbejde mellem internationale forskere inden for økonomi, finansiering, revision, ledelse og erhvervspsykologi samt erhvervslivet, herunder særligt ejerledere og revisorer. Og som led i projektets uddannelsesaktiviteter afholdes nu ‘Ejerledelseseskonference 2019’.

Konferencen er åben for alle, men kræver tilmelding inden tirsdag den 28. maj 2019.

Projekt data

CENTER FOR EJERLEDEDE VIRKSOMHEDER

I samarbejde med Copenhagen Business School og INSEAD etablerede Industriens Fond i 2014 Center for Ejerledede Virksomheder. Centeret udsprang af en temaindkaldelse som Industriens Fond afholdte i 2013.

KONFERENCEN

Konferencen om ejerledelse afholdes den 4. juni 2019. Program og tilmelding findes nedenfor.

KONTAKT

Eventuelle spørgsmål angående Industriens Fonds støtte til projektet kan stilles til fondens sekretariat.

Ole Østrup
Formidlingschef
Telefon: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.