SDG Business Booster hjælper med bæredygtig branding

Et intensivt virksomhedsforløb har netop forvandlet en 177-årig grå cementproduktion til en grøn SDG aktør.

SDG Business Booster er et projekt skabt i samarbejde med Industriens Fond og Erhvervshus Hovedstaden, som styrker danske virksomheder kompetencer og forståelse af FNs verdensmål. Igennem individuelle uddannelsesprogrammer får virksomheder ny viden og nye kompetencer til at omdanne FNs verdensmål til eksport- og vækstmuligheder.

En af de virksomheder som har fået stor værdi ud af uddannelsesforløbene, er Hasle Refractories. Den 177 år gamle virksomhed fremstiller ildfast beton til industrier, som kræver ekstrem høj varme, og arbejder med en cementproduktion, som står for syv procent af den globale CO2-udledning.

Hasle Refractories modulforing til cementfabrikkernes ovne gør det muligt for fabrikkerne at anvende affald som brændsel, og virksomheden har fået hjælp til at italesætte deres value proposition og formuleret deres SDG impact – en markedsføring som grøn aktør, som de ellers ikke ville have udviklet:

Projekt data

SDG BUSINESS BOOSTER

Her på Industriens Fonds hjemmeside kan der læses mere om SGD Business Booster.

MERE INFO

Ønskes yderligere information om projektet, så kan fondens sekretariat kontaktes.

Ole Østrup
Formidlingschef
Mobil: 23 80 06 60
Mail: oos@industriensfond.dk

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.