Samlet inspiration fra INSPIRE 2016

Industriens Fond satte fremtidens udfordringer på dagsordenen ved årets INSPIRE. Nu ligger opsamlingen klar.

Godt 40 topledere fra industrien var i oktober samlet til INSPIRE 2016 på Langeliniepavillonen i København. Dagsordenen var sporet ind på de udfordringer og muligheder, der i de kommende år vil præge og påvirke danske virksomheder.

Nye forretningsmodeller, servitization, digitalisering, designtænkning, ledelse og medarbejderkompetencer var bare nogle af emnerne på en dag, hvor tankerne både befandt sig i helikopterniveau, men også blev meget konkrete og produktionsnære fra tid til anden.

Overordnet overblik

En ny opsamling har samlet dagens vigtigste pointer i et katalog, hvor der med udgangspunkt i trends og udfordringer også kommer en række bud på løsninger og behov set med industriens øjne.

Opsamlingskataloget vil bidrage til Fondens arbejde med strategi og temaindkaldelser i de kommende år og vil også være en ledetråd i Fondens arbejde set over en bredere kam.

Andet indhold

I kataloget findes også en kort gennemgang af dagens oplægsholdere. Adm. direktør Lars Rasmussen, der fortalte lidt om Coloplasts arbejde med løbende at være i dialog med sine slutbrugere, CEO Peder Holck Nielsen fra Novozymes, der fortalte om indlemmelsen af de sytten verdensmål i virksomhedens strategi, samt Søren K. Vilby, adm. direktør i Micro Matic, der præsenterede publikum for nogle af de udfordringer – og løsninger – der har præget virksomhedens situation som markedsleder i et faldende marked.

Projekt data

INSPIRE 2016

For at få input og inspiration til strategiudarbejdelse og fremtidige temaindkaldelser, afholder Industriens Fond med jævne mellemrum INSPIRE-arrangementer. Disse arrangementer er kendetegnet ved, at en hel dag sættes af til at debattere hvilke udfordringer og muligheder, der præger industrien nu og i de kommende år.

Udfordringskatalog

I kølvandet på INSPIRE 2016 er der udarbejdet et katalog over de udfordringer, temaer, løsninger og behov, der blev talt om på dagen. Kataloget baserer sig delvist på den trendanalyse, som Instituttet for Fremtidsforskning havde lavet som optakt til INSPIRE 2016.

Strategi

Kataloget fra INSPIRE 2016 bidrager med input til Fondens strategi og fremtidige temaindkaldelser.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.