Så starter ESOF 2014

Lørdag tages der for alvor hul på Euroscience Open Forum i København.

Det overordnede tema er Science Building Bridges når videnskabsfolk, forskere, erhvervsfolk, tænkere, talere og talenter mødes i København fra den 21. juni til den 26. juni.

Industriens Fond har støttet arrangementet på to måder:

  • ESOF 2014
    Selve konferencen arbejder for at bygge bro mellem videnskab og samfund – et emne som Industriens Fond gerne vil bakke op om.
  • Kopenlab Festival
    Parallelt med selve konferencen afholdes Science in the City, som er en gratis videnskabsfestival for familier, studerende og for alle, der ikke kan lade være med at undre sig. Her har Industriens Fond bevilliget midler til projektet Kopenlab Festival. Festivalen består af en lang række workshops, foredrag og praksis-orienterede arrangementer, der alle har til formål at vise hvordan folkeforskningen kan bringe viden ind i industrien og den etablerede forskerverden. Arrangementerne er åbne for alle.

Ved at benytte de forskellige links i boksen til højre kan man læse mere om de enkelte arrangementer og se programmerne for de seks dage.

Projekt data

læs mere

Nedenfor kan man læse mere om de enkelte arrangementer:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.