Så er der taget hul på TechBBQ

Igen i år har Industriens Fond støttet afholdelsen af den store iværksættergrillfest, der løber af stablen mandag og tirsdag i denne uge.

Tusindvis af mennesker samles i disse dage i Øksnehallen i København. Her afholdes TechBBQ 2018 og gæstelisten indeholder blandt andet danske virksomheder med vokseværk, samt investorer og helt nye iværksættere.

Der er meget på programmet i de to dage som TechBBQ varer. Ud over de mange virksomheder, så lægger også uddannelses- og forskningsministeren vejen forbi den store grillfest. Det samme gør i øvrigt Mads Kjøller Damkjær, der er direktør for AM Hub, der er Danmarks nye mødested for både etablerede virksomheder og iværksættere der arbejder med digital fremstilling, 3D-print og additive manufacturing generelt.

Med én hovedscene og en lang række tilstødende scener, stande og aktiviteter, er der således rigeligt at tage sig til på TechBBQ, der officielt afsluttes med de sidste programpunkter – heriblandt afslutningstalen – klokken 18:00 tirsdag eftermiddag.
 

Kronprinsen kommer på besøg

Ud over et propfyldt program og mange gæster fra nær og fjern, så får TechBBQ også royalt besøg. Således lægger Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik vejen forbi Øksnehallen for blandt andet at se nogle af de mange udstillere og ambitiøse danske virksomheder.

I løbet af de to konferencedage kommer TechBBQ til at fortælle om debatter, aktiviteter og forskellige tiltag via arrangørernes kommunkationskanaler. Blandt andet vil #TechBBQ være et ofte benyttet hashtag.

Projekt data

TechBBQ

Læs meget mere om TechBBQ på projektets hjemmeside.

Partnere

Ud over støtten fra Industriens Fond er der også en række andre partnere, som er med til at skabe TechBBQ.

Følg med

TechBBQ kan løbende følges på diverse sociale medier. Blandt andet på Twitter.

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.