Pavillon til mere dansk eksport

Gennem projektet ’Danmark på verdensscenen’ kan mindre danske virksomheder blive en del af et eksportfremstød på Ipanema-stranden i Rio de Janeiro i august 2016.

Når hele verdens opmærksomhed til sommer rettes mod de olympiske lege i Rio de Janeiro, vil Danmark få en helt særlig eksponering. Som det eneste land i verden har Danmark nemlig fået lov til at anvende den verdensberømte Ipanema-strand til opstilling af en dansk pavillon. Pavillonen, som bærer navnet Heart of Denmark, skal samle danske aktiviteter under festlighederne i Rio – og blandt andet fungere som eksportfremstød for en række industrier og virksomheder.   Danske virksomheder inviteres derfor til at benytte pavillonen i perioden 2.-21. august. Pavillonen kan anvendes som platform til at styrke eksportmuligheder og videreudvikle langsigtede relationer med kunder og samarbejdspartnere fra hele verden. I perioden 15.-18. august kan man desuden deltage i et allerede planlagt erhvervsfremstød, der bredt forstået kaldes ”Danish Sustainability Days”.   Små og mellemstore virksomheder kan benytte pavillonen og deltage i erhvervsfremstødet på favorable vilkår takket være bevillingen fra Industriens Fond.    

Kontakt

Eksportfremstødet på Ipanema-stranden er forankret hos VisitDenmark. Kontakt projektudviklingschef Eva Thybo fra VisitDenmark på et@visitdenmark.com eller på telefon 40 84 18 48 hvis du/I vil høre mere om brugen af pavillonen. Bemærk, at der er begrænset med plads og at tilmeldinger håndteres efter først-til-mølle-princippet.    

Om pavillonen

Henning Larsen Architects har designet en smuk pavillon, der vil fungere som et udstillingsvindue for Danmark, danske virksomheder og danske produkter under hele OL-perioden og dermed understøtte fortællingen om de kompetencer, værdier og løsninger som Danmark er eksponent for. Med den enestående placering, under en af verdens mest eksponerede begivenheder, har vi som land fået en helt unik mulighed for at vise verden, hvad Danmark har at byde på erhvervsmæssigt såvel som kulturelt og sportsligt.

Projekt data

projektet

Med støtte fra blandt andre Realdania, Nordea-fonden og Industriens Fond opføres en særlig dansk pavillon på Ipanema-stranden i Rio de Janeiro. Læs mere om projektet her:

tilmelding

Ønsker man som virksomhed at høre mere om eksportfremstødet og Heart of Denmark, så kan man kontakte VisitDenmark:

Eva Thybo
Projektudviklingschef
Telefon: 40 84 18 48
Mail: et@visitdenmark.com

pavillonen

Det er VisitDenmark der står for at koordinere projektet ’Danmark på verdensscenen’. På VisitDenmarks hjemmeside kan man læse meget mere om pavillonen og de forskellige muligheder som pavillonen indeholder:

Nyhedsbrev

Industriens Fond udsender nyhedsbreve én gang om måneden med seneste nyt fra Fonden

Ved tilmelding bekræfter jeg mit ønske om at modtage nyhedsbreve fra Industriens Fond. I må desuden gerne invitere mig til livearrangementer, webinarer og konferencer via email. Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Når jeg tilmelder mig nyhedsbrevet, bekræfter jeg at have læst og accepteret Industriens Fonds persondatapolitik.